מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- אז בעקות הפורום פה הלכתי לחנותמיטל28/07/2014
ממש נהנתי לקרוא פה את התגובות והנחתי שהאנשים בחנות מבינים בתחום ויתנו את העזרה הדרושה... אז זהו שלא!!!
כל כך התאכזבתי מהשירות. מוכרת בשם שולה ניגשה אלינו לאחר הרבה זמן שביקשנו עזרה בעגלות וכל הזמן הרגיש שהיא עושה טובה שהיא עונה על השאלות ובכלל חסרת סבלנות. נתנה הרגשה של יאאלה תפסיקו לשאול שאלות ותבחרו. לצערי הרב היה פער עצום ממה שציפיתי לחוות בחנות (בעקבות הפורום) לבין מה שהיה בחנות בפועל.
לא נהנתי בכלל להסתובב בחנות ובהחלט לא קיבלתי את השירות הראוי.
חבל שמוכרות כמוהה יכולות להרוס מוניטין לחנות כי את החוויה הלא נעימה הזאת אני אעביר הלאה בטוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אז בעקות הפורום פה הלכתי לחנות - תגובה
קובי סופר28/07/2014שלום מיטל,
שולה היא אחת המוכרות הותיקות בענף עם נסיון עצום כאמא וסבתא. היא יותר ותיקה ממני ואני מקבל עליה רק ביקורות טובות. קורה שאין חיבור בין מוכרת לקונה ולא צריך לפסול חנות שלמה בשל כך, בטח שלא להעביר הלאה ולפגוע בפרנסה שלנו, אנו עובדים מאוד קשה על שמנו ואם תשימי לב גם בשעה זו: 22:30 אני יושב ועונה בשמחה לכל השאלות, אני לא מכיר אדם אחד בעולם שעושה כך. היום באופן חריג החנות הייתה עמוסה, אני מניח שעקב המצב הרבה אנשים דחו את הרכישות וניצלו את הרגיעה ויצאו, שמתי לב שאכן המון הזמנות שעשינו היום היו דחופות וקרובות לתל"מ. בדרך כלל אנו ניגשים מיד אבל נוצרים מצבים כמו היום או כמו בחלק מימי שישי שקשה לגשת, ואחרי שענינו לעשרות אנשים ביום גם אנחנו חשים קצת עייפות. אם בכל זאת תרצי לגשת שוב, תוכלי לפנות אליי ישירות אני מבטיח לנסות לתקן את הרושם. תוכלי ליצור איתי קשר דרך הפייסבוק שלנו בהודעה פרטית, שם אני עונה ואשמח להעביר לך שם את המספר הנייד שלי.
אם בכל זאת תחליטי שלא, גם זה מקובל ואני מאחל לך הצלחה ולידה קלה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמטרה האחרונה הייתה
מיטל29/07/2014לפגוע בשם או בפרנסה... זה היה מתוך כוונה לידע אותך במיוחד בגלל עבודת הקודש שאתה עושה פה. סך הכל אתה גרמת לי לנסוע חצי שעה לחנות שלכם כשבאזורי יש שפע של חנויות למוצרי תינוקות. הביקור הלא נעים שלי בחנות לא היה אתמול אלא לפני מספר שבועות ובהתחלה יצאתי מנקודת הנחה שאולי היא כבר עייפה מכל היום הזה אך יצא לי לאחר מכן להתקשר אליכם לחנות לשאול שאלה והיא ענתה לי והיחס הלא נעים חזר על עצמו למרות כל נסיונה בתחום..
בכל מקרה תודה לך על המידע, וחבל שככה הדברים התנהלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)