התלבטות בין מס' עגלות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין מס' עגלות
    הודיה
    03/08/2014

היי,

לאחר בירורים רבים, אנחנו מתלבטים בין מס' עגלות:
    abc design דגם ממבה 2014
    דינמיקו של קאם
    מוצי דגם evo

אלה בראש ההתלבטויות, כאשר עוד אופציות שאנחנו שוקלים זה: ג'וי כרום, ברווי אובו 2014, בבה קאר איפ-אופ, סולה 2.

אשמח לחוות דעת על היתרונות/חסרונות שלהן אחת מול השניה, כאשר:
    -המחיר הוא פקטור פחות משמעותי.
    -אני אמורה ללדת בחודש הקרוב, כך שהחצי שנה הראשונה אמורה להיות רובה בחורף-ולכן חשוב לי אמבטיה טובה שניתן להיות בה כמה שיותר זמן.
    -אשמח לדעת על ההבדלים בנוחות הקיפול, והמשקל המדוייק שלהן (כי בכל מקום ראיתי שכתוב משקל אחר...)

אני יודעת שזה ארוך...אבל אני כבר משתגעת מרוב חיפושים ואפשרויות ולא מוצאת מקום שבו יש את כולן וניתן לערוך השוואות אמיתיות ביניהן.

נשמח ונעריך ממש תגובה מפורטת..

תודה רבה רבה!!:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות בין מס' עגלות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין מס' עגלות - תגובה

קובי סופר
    03/08/2014

שלום,

נתחיל מהסוף להתחלה, מוצי לא תוכלי לראות באף חנות פרט לחנות היבואן. (ידוע לי שיש חנויות שעושות יבוא מקביל, ממליץ להתרחק מחנויות כאלו).
    ואת כל השאר יש אצלנו בבייבי קלאב ככה שכן תוכלי לראות את כולן מלבד המוצי.
    לגבי משקלים, בכנות, הדרך הכי טובה לדעת זה לקנות משקל של בשר ולבדוק פיזית בחנות מכיוון שגם היצרנים מפרסמים משקלים שונים לדוגמא: משקל כולל אריזה, משקל שלדה ללא גלגלים, משקל עם גלגלים וטיולון לכן מאוד קשה להבין מה המשקל הנכון. ניתן לחלופין פשוט להרים את העגלה ולהרגיש לבד.

לגבי העגלות. החסרון של המוצי והממבה הוא רוחב הגלגלים הרוחב 66 ס"מ, הדבר מקשה על כניסה למקומות צרים כמו מעליות ישנות וכמובן ברכב. ציינת שחשוב לך האמבטיה בחורף אך עם הטיולון תהי בקיץ והגגון של המוצי בטיולון נורא קטן ולכן פחות הייתי ממליץ עליה. על הממבה שהיא עגלה מעולה אני פחות ממליץ מכיוון שהטיולון שלה לא נשכב למצב ישר, לדעתי האישית תינוק צריך לשכב במצב ישר גם בטיולון ולא עם הרגליים כלפי מעלה. גם במוצי השכיבה היא לא ישרה לגמריי המושב נשכב עד מצב שהוא כמו מצב ביניים בעגלות אחרות.
    הברווי מאוד דומה לממבה רק רוחבה צר יותר אך גם אצלה הטיולון לא נשכב למצב שטוח.
    אישית אני פחות ממליץ על שלוש העגלות האלו.
    בשלושת המקרים אני מעריך שתרכשו עוד טיולון בשלב מוקדם, לכן אפשר לקחת בחשבון, רק לזכור שככל הנראה מכיוון שהטיולון שלהן לא מספק וצריך לרכוש טיולון יחסית לא זול.

הסולה 2 עגלה מעולה כמו גם הג'ואי. האמבטיה של הסולה גדולה יותר וכרגע היא במחיר מוזל שקרוב למחיר הג'ואי, בנוסף אם הולכים על צבע הג'ינס שטיפה יקר יותר מקבלים גגון גדול יותר בטיולון. סה"כ שתיהן נותנות תמורה מצויינת לכסף ועונות על רוב הדרישות.

הקאם גם היא מצויינת, יש לה אמבטיה ענקית שגם מתכווננת שזה אומר שאם התינוק ירצה לשבת לפני גיל חצי שנה לא תצטרכי לעבור לטיולון שאגב בקאם מגיע עם כיסוי חורף וניילון גשם. יש שכיבה מלאה בטיולון ומחיר הוגן לתמורה. משקלה 11.1 יחד עם הטיולון.

הבבה קאר דומה לקאם מבחינת כל מה שציינתי עם 2 חסרונות שהם המשקל 13.8 ק"ג יחד עם הטיולון והמחיר.

עוד הייתי ממליץ לבדוק את פג פרגו בוק פלוס 10.3 ק"ג. והרטן רייסר ג'י טי 12.5 ק"ג.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלה על העגלות..

הודיה
    03/08/2014

היי,
    תודה רבה על הסבלנות והתשובה המפורטת.
    הרייג'ן ג'יטי יקרה מדי בשבילנו (רצינו משהו שכולל הכל לא יעבור את ה4000 פחות או יותר).
    לפג משום מה אני לא ככ מתחברת למרות שהיא ידועה כטובה..(מכירה אותה מקרוב..)
    לגבי הabc הדגם של 2014 לא אמור להיות 60 סמ הרווח בין הגלגלים? ומדוע שכיבה ישרה בטיולון חשובה ככ?
    אז אם כך, בעצם אתה ממליץ מבין כל העגלות שבהתלבטות על הקאם?
    בכמה היא נמכרת אצלכם?

תודה רבה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלה על העגלות.. - תגובה

קובי סופר
    03/08/2014

שלום הודיה,

הממבה פלוס שהייתה אמורה להגיע לישראל בימים אלו ולא תגיע (ככל הנראה רק במהלך 2015) תהיה ברוחב 60 ותהיה לה שכיבה שטוחה ומחיר גבוהה (באזור 5500 ש"ח).
    הממבה הקיימת היא ברוחב 66.
    מדוע חשובה שכיבה ישרה: לדעתי כמו שאנו ישנים בלילה על מיטה ישרה, וכמו שתינוק ישן בעריסה או במיטה שלו כך צריך להיות בעגלה. אם התינוק נרדם בעגלה שהשכיבה שלה עם הישבן כלפי מעלה במהלך טיול ארוך, אז מומלץ יהיה להעביר אותו למיטה, בדיוק כמו שזווית הסל קל אינה נוחה ליותר מ45 עד 60 דקות ביום. אם מדובר בטיולים קצרים ולא יציאות ארוכות מהבית אז אין בעיה עם הנושא. בנוסף מאבדים את האופציה להשכיב על הבטן, לדעתי תנוחה מאוד חשובה דווקא בגיל שלאחר שלב האמבטיה, ככה התינוק מחזק את הצוואר ומפתח את חגורת הכתפיים כהכנה לתהליך הזחילה. ויתרון אחרון, לחלק הוא חשוב ולחלק פחות, לא ניתן לחתל בעגלה שהזוית שלה לא ישרה.
    ממה שאני נתקל ביום יום, אלו שקנו עגלות ללא זווית ישרה לרוב קונים בשלב מוקדם יותר טיולון, ומי שקונה טיולון לגלאים של לפני גיל שנה גם קונה טיולון יקר יותר.

אני ממליץ על הקאם מאוד מכיוון שהיא גם מיוצרת באירופה ומדובר במוצר איכותי. מחירה אצלנו: 3790 ש"ח כולל גם סל קל ובסיס לרכב. מדובר בדגם המפואר של הדינמיקו, יש גם דגם זול יותר שלדעתי חסר אצל היבואן כרגע.
    כמו כן לא הייתי פוסל את הסולה או הג'ואי אשר גם יותר זולות וגם יותר קלות במשקל.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלונת

הודיה
    05/08/2014

היי קובי, מה שלומך?
    אחרי שהיינו שוב בחנות החלטנו סופית ללכת על הדגם של הממבה.
    מה שכן, רציתי לשאול אולי אתה יודע-
    האם בחו"ל כבר יצא הדגם של הממבה פלוס? אתה יודע אולי אם ניתן להזמין אותה מאיפשהו, ואם כן מהיכן?

תודה רבה רבה על כל העזרה!!
    הודיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלונת - תגובה

קובי סופר
    06/08/2014

שלום הודיה,

הדגם עדיין לא נמכר בחו"ל גם לא בגרמניה. כמו שציינתי חברת איי בי סי עוד לא שלמים עם הדגם והדגם עובר מקצה שיפורים, לכן לא נראה לי שהדגם יהיה זמין למכירה באירופה לפני נובמבר/דצמבר וזו גם רק הערכה. כמו שציינתי הדגם היה אמור לצאת כבר מזמן וכל פעם נדחה. אני לא הייתי בונה עליו.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו