מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- התלבטות בין פג לממבהאפרת03/08/2014
שלום
אשמח לדעת איזה עגלה מומלצת יותר
ממבה פלוס 2014 ( בהנחה שניתן יהיה להזמין אותה בתחילת 2015)או פג פרגו בוק פלוס קומפלטו ?
דברים שלי חשובים מעבר לחוזק עגלה נוחות קיפול וכו זה נוחות האמבטיה והטיולון וכן רוחב האמבטיה. פשוט בפג האמבטיה נראית צרה ממש לעומת הממבה.. האם לא צר מדי לתינוק עד גיל 4-5 חודשים.?בנוסף האמבטיה בפג נמוכה והמזרן ממש דק...
כמה אמורה לעלות הממבה פלוס כולל הכל ?? ואיזה סל קל הכי מומלץ לצרף לה?
1. מבחינת איכות , חוזק עגלה, יציבות עגלה , עבירות, קיפול, ואיכות הבדים מי נחשבת עגלה טובה יותר??
2. האם הטיולון בממבה פלוס עם גב קשיח לגמרי או גם חצי כמו בפג?
3. האם יש יתרון משמעותי לדגם פיאט 500 של פג??
4. האם איכות הבד בקומפלטו טובה בהרבה מבספורטיבו? וכמה משמעותי עניין האוורור באמבטיה שיש בקומפלטו?
5. האם קיים מזרון ספציפי של פג שמתאים לעגלה או שצריך לקנות של חברה אחרת ואם כן אז איזה מזרון הכי טוב? זה לא יפריע כשרוצים להגביה את הראש בפג??
סליחה על ריבוי השאלות פשוט ממש מבולבלת כבר ורןצה עגלה טובה ממש
תודה !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התלבטות בין פג לממבה - תגובה
קובי סופר03/08/2014שלום מיכל,
העתקתי את השאלה כדי שיהיה לי יותר קל לענות.
שלום
אשמח לדעת איזה עגלה מומלצת יותר
ממבה פלוס 2014 ( בהנחה שניתן יהיה להזמין אותה בתחילת 2015)או פג פרגו בוק פלוס קומפלטו ?
אני לא הייתי בונה על הממבה פלוס בשלב זה, העגלה הוצגה לפני כשנה והייתה אמורה להגיע בימים אלו, חברת איי בי סי חושבת שזה הולך להיות דגם הדגל שלה ולכן הם עדיין בשלבי פיתוח של המוצר, לכן אין כרגע מידע מדויק לגבי הגעתה לצערי
דברים שלי חשובים מעבר לחוזק עגלה נוחות קיפול וכו זה נוחות האמבטיה והטיולון וכן רוחב האמבטיה. פשוט בפג האמבטיה נראית צרה ממש לעומת הממבה.. האם לא צר מדי לתינוק עד גיל 4-5 חודשים.?בנוסף האמבטיה בפג נמוכה והמזרן ממש דק...
הקיפול של הפג הוא אחד הנוחים ביותר שיש, בטח שיותר מהממבה פלוס. האמבטיה של פג מעולה מכיוון שהיא מתכווננת ובכך מאפשרת להושיב את התינוק בזוית קלה במקום לעבור לטיולון לפני גיל חצי שנה. יצא לי להשתמש בפג עם התינוקת שלי כשהייתה בת 7 חודשים והיא הייתה באמבטיה של הפג ללא צפיפות כל שהיא והיא גדולה מהממוצע. מה שכן, מומלץ לרכוש מזרן נוסף ויש מלא כאלו מ- 70 עד 200 ש"ח
שגם הרבה יותר איכותי ממה שמגיע עם כל עגלה.
כמה אמורה לעלות הממבה פלוס כולל הכל ?? ואיזה סל קל הכי מומלץ לצרף לה?
אין לי מושג. דובר על 5500 ש"ח אמבטיה + טיולון. מתאמים בסביבות 150 וסל קל מומלץ סייבקס שמתחיל מ- 600 ש"ח בממוצע. המחיר עוד עלול להשתנות מכיוון שכמו שציינתי הם השקיעו עוד כספים בפיתוח מה שכנראה גם ישנה את המחיר המשוער שהיה.
1. מבחינת איכות , חוזק עגלה, יציבות עגלה , עבירות, קיפול, ואיכות הבדים מי נחשבת עגלה טובה יותר??
שתיהן מעולות, יש לזכור שהפג מיוצרת באיטליה תחת חברה שקיימת קרוב ל- 70 שנים. יש לנו לקוחות עם עגלות פג שעברו 4 ילדים והן במצב יחסית חדש. הממבה תהיה חדשה אבל אם מתבססים על הנוכחית סביר להניח שגם היא תהיה חזקה ואמינה, בשתי החברות הבדים מעולים.
2. האם הטיולון בממבה פלוס עם גב קשיח לגמרי או גם חצי כמו בפג?
קשיח לגמרי.
3. האם יש יתרון משמעותי לדגם פיאט 500 של פג??
ממש לא, סתם יקר בגלל המותג פיאט, כבר עדיף לרכוש את הפופ אפ שמגיעה עם טיולון שיש לו גב קשיח מלא, בדים סופר איכותיים ואפשרות לקפל עם האמבטיה.
4. האם איכות הבד בקומפלטו טובה בהרבה מבספורטיבו? וכמה משמעותי עניין האוורור באמבטיה שיש בקומפלטו?
כן הבד איכותי יותר והאיוורור מעולה בעיקר כדי להשכיב תינוק על הבטן, הם מרימים את הראש להציץ החוצה ובכך מפתחים חגורת כתפיים וצוואר.
5. האם קיים מזרון ספציפי של פג שמתאים לעגלה או שצריך לקנות של חברה אחרת ואם כן אז איזה מזרון הכי טוב? זה לא יפריע כשרוצים להגביה את הראש בפג??
כמו שציינתי יש כמה סוגים, אף אחד מהם אינו מפריע לשינוי הזוית באמבטיה.
כמובן שזה ב- 200 מציע את הבד האיכותי ביותר אבל אפשר גם ללכת על הבסיסיים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת...
אפרת05/08/2014תודה רבה על התשובות המפורטות.. זה עזר לי מאוד!!!
שאלה נוספת ברשותך:
כרגע אני בהתלבטות בין פג בוק פלוס ספורטיבו לפופ אפ...
ההבדל במחיר הוא עצום!!!
השאלה כמה באמת משמעותי ההבדל ביניהם בהנחה שקיפול העגלה עם האמבטיה לא ממש מעניין אותי..
והאם יש לפופ אפ איזשהו חסרון לעומת הספורטיבו?
הבד של הפופ אפ נראה לי קצת פחות טוב. האם אני טועה??
ושוב תודה רבה על העזרה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה יכול לפרט טיפה יותר בנושא ...
גילתונית06/08/2014אתה יכול לפרט את החברות / דגמים למזרונים לאמבטיה של פג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אתה יכול לפרט טיפה יותר בנושא ... - תגובה
קובי סופר06/08/2014יש של פנג שזה מזרן שעוונית, יש של בייבי טק שהוא מגיע עם בד רשת מאוורר ויש של הרטן שהוא מגיע עם כותנה אורגנית.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה נוספת... - תגובה
קובי סופר06/08/2014שלום מיכל,
היתרונות של הפופ אפ מלבד הקיפול עם האמבטיה (שגם לדעתי מיותר) הם: האמטביה קלה יותר ב- 3 ק"ג. למושב טיולון יש תמיכה טובה יותר לגב התינוק, הקיפול עם מושב הטיולון קטן בכ- 30% מאשר בספורטיבו וזה משמעותי ברוב הרכבים. הבד איכותי יותר למרות מה שנראה לך, לפופ אפ יש 3 שכבות בד בריפוד בעוד שבספורטיבו יש שכבה אחת של בד פשוט. הגגונים גדולים ומכסים יותר גם באמבטיה וגם בטיולון. יש פתחי איוורור בגגונים גם באמבטיה וגם בטיולון. האמבטיה מתקפלת לאחסון בגמר השימוש, בספורטיבו צריך לאחסן את האמבטיה כפי שהיא.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)