אני מרגישה קצת מבולבלת

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• אני מרגישה קצת מבולבלת
    טליה
    07/08/2014

שלום
    אני מעוניינת לקנות עגלה משולבת ומהתחלה היתי דיי סגורה על פג פרגו בוק
    ואז ראיתי פג פרגו פופ אפ ושמעתי גם עליה דברים טובים
    ויז גם בבה קאר איפ אופ עם דמוי עור...
    פה כבר הלכתי לאיבוד...מה באמת הכי ממומלצת? זה תינוק ראשון ואין לי שום ניסיון...
    האם יש עוד עגלה שאני מפספסת ושווה לבדוק...והמחיר לא קובע...
    תושה רבה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני מרגישה קצת מבולבלת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני מרגישה קצת מבולבלת - תגובה

קובי סופר
    07/08/2014

שלום טליה,

קודם כל אם פג, אז בהחלט הפופ אפ, בפג פתרו המון דברים קטנים שלא נתנו לה להיות מושלמת עם הפופ אפ ולכן היא המומלצת. גם בהשוואה לבבה קאר אין כאן כל שאלה.
    לדעתי בבה קאר החדשות (בעיקר דמויות העור) מעבר לזה שהן עגלות יפות הן לא מתקרבות לרמה של פג, הן שוקלות 13.8 ק"ג לעומת 10.3 בפג. הגגון החדש נוראי בהשוואה לדגמי העבר, הם שמו את ידית הנשיאה בתוך הגגון מה שגורם לגגון לא לעשות צל כשהוא מחובר לטיולון. הוא בקושי מכסה את התינוק כשהומשב במצב ישיבה. בנוסף היו המון תקלות עם הבד דמוי עור, הבד לא הכי מתאים לאקלים הישראלי ויש לו בלאי גבוה. היבואן לא מוכן לשאת באחריות וכל חלק כזה הוא במחיר די מטורף. הפג יותר נוחה לקיפול, יותר קטנה בקיפול, בגלל הפרשי המשקל היא גם נוחה יותר להליכה. לסיכום פג פופ אפ ולא צריכה להיות התלבטות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו