עגלת navington cadet

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלת navington cadet
    רינת
    09/08/2014

שלום,
    אשמח לחוות דעת מקיפה על העגלה והאם ידוע מה המחיר שלה.
    ראינו את עגלת oyster שאהבנו ונראה שהיא ממש דומה/זהה לה.
    תודה רבה,
    רינת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלת navington cadet

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עגלת navington cadet - תגובה

קובי סופר
    10/08/2014

שלום,

הנבינגטון עגלה טובה ביחס לתמורה שלה. היא נמכרת סביב ה- 2590 ש"ח לאמבטיה + טיולון + חלקי אקססוריז. האויסטר דומה לה מכיוון שחברת WF שהיא חברת עיצוב הולנדית עיצבה את האויסטר וככל הנראה מכרה זכויות יוצרים לנבינגטון וגם לחברת ג'ובי האמריקאית. אין לי הוכחה לכך אך אני בטוח שלא מדובר בחיקוי, אילו היה מדובר בחיקוי סביר להניח שהיו תביעות על כך ונכון להיום אין. אני מעריך שנעשו שינויים מאוד קטנים בכל חברה בכדי שיהיה הבדל קל בין החברות. לדעתי הנבינגטון לא תיובא עוד לישראל עקב הסיבה שציינתי ועקב מלחמות של יבואן האוייסטר שמרגיש שהנבינגטון פגעה לו במכירות, לכן הייתי ממליץ בסכומים אלו לרכוש את הסולה או הג'ואי שהיבוא שלהן סדיר וכך יהיה מבחינת שירות ואחריות בעתיד. כמובן שלדעתי מיותר לשלם את הסכום הגבוהה על האויסטר, במחיר שלה כבר הייתי ממליץ לרכוש בוק פלוס אשר טובה ממנה בהרבה או קאם דינמיקו.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת המשך

רינת
    10/08/2014

תודה רבה על התשובה. אני ובעלי לא מעוניינים בפאג או בקאם (מכל מיני סיבות).
    האם אתם בחנות מחזיקים את הnavington? ומה קורה אם באמת היבואן מפסיק לייבא לארץ עגלות (לאו דווקא עגלה זו, שאלה כללית) - מול מי מתבצעת האחריות?

תודה,
    רינת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת המשך - תגובה

קובי סופר
    10/08/2014

שלום רינת,

אנו מחזיקים את הנבינגטון.
    כאשר עגלה לא מיובאת לישראל זה תלוי בנסיבות. אם יבואן פשט רגל זו תהיה בעיה רצינית למי שרכש עגלות של יבואן כזה. לי זכור רק מקרה אחד כזה. למרות שגם במקרים כאלו ניתן לפנות במייל ליצרן להזמנת חלק חילוף ויש מספיק מעבדות תיקון שיוכלו לתקן את המוצר יתכן שבתשלום. במקרה של הנבינגטון לדוגמא אין כל חשש מכיוון שהיבואן הוא גם היבואן של מאמאס אנד פאפאס ויש לו מספיק חלקי חילוף כמה שנים קדימה. האחריות מתבצעת גם מול החנות שבה נרכש המוצר וגם מול היבואן.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו