בחירת כגלת תינוק

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• בחירת כגלת תינוק
    אסי כהן
    10/08/2014

אנחנו מתלבטים בין 3 עגלות : עגלת silver cross מודל wayfarer , עגלת baby jogger mini city 4 גלגלים ועגלת Britax B-Agile. הייתי רוצה לדעת על מה איזו מהעגלות אתה ממליץ ומדוע. תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחירת כגלת תינוק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בחירת כגלת תינוק - תגובה

קובי סופר
    10/08/2014

שלום אסי,

לדעתי מבין ה- 3 הסילבר קרוס עדיפה אך היא גם היקרה מכולן.
    היתרונות שלה הן: טיולון דו כיווני, דבר שלא הייתי מוותר עליו מהמון סיבות.
    איכות הבדים, רמת הגימור של המוצר והחומרים שיגרמו למוצר להחזיק שנים.
    מה שכן יש לה גלגלים קטנים והיא לא נועדה להליכות בשטח כורכר, דשא, חצץ וכו' אך כך גם לגבי 2 העגלות האחרות שהזכרת.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה כ"כ חשוב שתהיה דו כיוונית ?

אסי כהן
    10/08/2014

איך משכנעים בנושא זה , מדוע זה חשוב שהעגלה תהיה דו כיוונית ?
    ובאיזה גיל של התינוק הופכים את כיוון העגלה ?
    שוב תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה כ"כ חשוב שתהיה דו כיוונית ? - תגובה

קובי סופר
    11/08/2014

שלום אסי,

תפקידי הוא לא לשכנע אלא להסביר את היתרונות והחסרונות של כל דבר. את ההחלטות אתם צריכים לקבל.

היתרונות בטיולון דו כיווני הם רבים ומגוונים. ממחקר שנעשה בנושא הסתבר שתינוקות שישבו מול ההורה בשלב הטיולון ההתפתחות השכלית שלהם הייתה גבוהה עד פי 2 מתינוקות אשר ישבו עם הפנים לכיוון הנסיעה. הסיבה העיקרית לכך היא שההורים שהיו מול התינוק פשוט דיברו יותר לתינוק וככל שתינוק שומע יותר מילים ביום כך גם ההתפתחות השכלית שלו גדלה. באותו מחקר התברר שתינוקות שישבו עם הפנים לכיוון הנסיעה היו עצבניים יותר במהלך היום, הסיבה, כשהם לא ראו את ההורה ובהו במרחב הם לא נרדמו, עקב חוסר בשעות שינה התינוקות היו עצבניים יותר.
    ומשהו מניסיוני האישי. תינוקות בגיל 7 חודשים בממוצע חווים חרדת נטישה, ברגע שהם לא רואים את ההורה מולם הם בוכים, נבהלים וכו' (גם כשרואים פנים מוכרות כמו סבא/סבתא).
    יש כאלו שחווים את זה קיצוני וכאלו שפחות. אני לא יכולתי לצאת לטייל כאשר הילד שלי היה עם הפנים קדימה. כל דקה עצרתי לראות אותו ושהוא יראה אותי, לכן מיד הפסקתי ללכת במצב זה עד גיל שנה ושלושה חודשיים בערך. וגם אז היה משחק של פעם ככה ופעם ככה עד שהוא הסתגל.
    ויש את הסיבות של תינוק חולה שצריך לשים עליו עין, שמש על הפנים של התינוק ואז אפשר להפוך את המושב ולא את כיוון ההליכה וכמובן התפתחות הקשר בין התינוק להורה שלא נפגמת ורק מתחזקת.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה על עגלה דו-כיווניות

אסי כהן
    13/08/2014

אם כך על איזו עגלה משולבת מבין הדו-כיווניות הבאות אתה ממליץ : ג'ואי כרום, מאמאס & פאפאס URB2, מאמאס & פאפאס סולה, בייגי ג'וגר ורסה, פג בוק פלוס ספורטיבו ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה על עגלה דו-כיווניות - תגובה

קובי סופר
    15/08/2014

שלום אסי,

הכי מומלצת היא הבוק פלוס, היא מיוצרת באירופה מחומרים איכותיים יותר, היא הכי קלה לקיפול והסל קל שלה הוא הבטיחותי ביותר שיש. חסרון: היא הכי יקרה מבין כולן.

בתקציב נמוך יותר אני ממליץ על הג'ואי כרום או הסולה 2. לדעתי לכרום יש יותר יתרונות כולל במחיר הזול יותר, אם כי בניגוד לעבר הפער במחיר מאוד קטן.

האורבו 2 לא נוחה להליכה עקב גלגלים קטנים, יש להם בלאי גבוהה יותר מאשר כל העגלות שהזכרת.
    הורסה סובלת מטיולון שאינו נשכב למצב שטוח, התינוק שוכב כשהישבן מוטה כלפי מעלה, מאבדים בכך את האפשרות להשכיב על הבטן, לחתל בעגלה ולא מומלץ לישון בזוית כזו יותר מדי זמן.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו