מאמאס אנד פאפאס

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מאמאס אנד פאפאס
    עדי
    11/08/2014

היי קובי

רציתי לדעת מה ההבדלים בין עגלת סולה וסולה 2

בנוסף אשמח לדעתך האישית אם היית צריך לבחור בין בוגבו קמליון וסולה 2 מה היית בוחר? אני יודעת שהקמיליון יותר איכותית אבל מפריע לי העניין שהיא לא ניתנת לשכיבה מלאה דבר שנראה לי חשוב.

ועוד דבר אחרון, רשמת פה בפורום כי לג׳ואי יש בולמי זעזועים יותר טובים מהסולה2, אני ביקרתי בחנות אצלכם ושם אמרו לי בדיוק הפוך.. אשמח להברה

תודה עדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מאמאס אנד פאפאס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מאמאס אנד פאפאס - תגובה

קובי סופר
    11/08/2014

שלום עדי,

הסולה 2 שופרה מבחינה עיצובית בעיקר בחלקה הקדמי שלא היה נראה אסתטי. בנוסף הוגדלו הגגונים, פתח ההצצה בגגון נפתח ונסגר בניגוד לסולה שהייתה פתוחה כל הזמן (בדגמים האחרונים זה כבר היה כמו ה-2). הגלגלים שופרו וכך בולמי הזעזועים.
    עדיין הבולמים של הג'ואי טובים יותר מכיוון שיש להם קפיץ שלא קיים בסולה. אני לא יודע לומר מדוע נאמר לך הפוך מכיוון שאפשר לחוש זאת.
    בהשוואה לבוגבו: הבוגבו עשויה מחומרים איכותיים יותר, נוחה יותר להליכה בהרבה אך לדעתי את צודקת בקשר לזווית הטיולון, אני גם רואה שהמון חוזרים לרכוש טיולון בשלב יחסית מוקדם, וזה נכון למי רכשו בוגבו, סטוקי, מימה ודומותיהן מבחינת זווית הטיולון.
    לכן בשיקול המחיר יש לקחת בחשבון שתהיה רכישת טיולון נוסף (למרות ב- 90% מהמקרים רוכשים טיולון, אך המטרה לעשות זאת מאוחר ככל שניתן).

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו