זוית שכיבה בעגלת בוק פופ אפ

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• זוית שכיבה בעגלת בוק פופ אפ
    אפרת
    15/08/2014

היי
    לגבי הטיולון של פג פופ אפ בכל מקום רשום שזוית השכיבה היא 178 או מאוד קרוב לזה.. אך בפועל כשראיתי את הטיולון זוית השכיבה המקסימאלית ממש לא מתקרבת לכמעט מצב שכיבה מלא לעומת עגלת הספורטיבו או הקומפלטו. האם יש מידע יותר אמין מזה לפי נתוני היצרן לגבי הזוית לעומת הספורטיבו או האם אני טועה? מכיוון שכבר הייתי סגורה על הפופ אפ אך הזוית ממש מפריעה לי.. כמה זה קריטי בגילאים 4 חודשים ומעלה??
    תודה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זוית שכיבה בעגלת בוק פופ אפ - תגובה

קובי סופר
    17/08/2014

שלום אפרת,

הזוית אינה 178, היא בשיפוע ובערך בזוית של 175 מעלות. הספורטיבו או הקומפלטו מגיעות למצב כמעט שטוח של 178 מעלות. אני לא חושב שזה קריטי, אבל לא יהיה נח להשכיב על הבטן ובהחלט עדיף יהיה למשוך עם האמבטיה עד גיל חצי שנה.
    הרבה לקוחות שלנו שרכשו את העגלה וכבר בשלב הטיולון מרוצים ולא שמענו תלונה אחת על הזוית.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה

אפרת
    17/08/2014

תודה על התשובה...
    הבעיה שנראית לי היא שהאמבטיה קטנה מדי בשביל לסחוב עד גיל חצי שנה .. היא נורא צרה ועמוקה... אולי 4 חודשים יספיקו ..ואז יהיה שלב ביניים בעייתי שהאמבטיה והטיולון לא יתאימו.
    השאלה מה קורה אחרי גיל חצי שנה?! כבר אין צורך לשכב על הבטן? זה יפריע למשל להחליף חיתול? שינה על הגב בזוית תהיה מתאימה לילדים בגיל הזה? או שעדיף שישנו בשכיבה מלאה? האם בכל מקרה יהיה צורך להחליף לטיולון רגיל מןקדם עם זוית שכיבה מלאה? אני מחפשת עגלה קלה שתוכל להחזיק טיולון עד גיל שנה וחצי לפחות...
    תודה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה - תגובה

קובי סופר
    17/08/2014

שלום אפרת,

השכבה על הבטן: מאוד תלוי בתינוק, אצלי עד גיל 7/8 חודשים הם היו על הבטן, אני מניח שבפופאפ זה אפשרי, אבל כמו שציינתי עדיף בגיל 6 חודשים. בהשכבה על הגב מגיל 6 חודשים הזוית בסדר ולפעמים עדיפה משכיבה שטוחה (בעיקר כשהם ערים). להחליף חיתול זה אפשרי. הפופ אפ אמורה להחזיק עד גיל שנה וחצי וגם עד גיל 3.
    זה נכון שיהיה חוסר נוחות קל בחודשי המעבר בין האמבטיה לטיולון אבל לדעתי אפשר לחיות אם זה. כמו שציינתי עד עתה הרוב מרוצים, היו לי כמה שרכשו רק את המושב במקום המושב של הבוק פלוס, אז אין לי ספק שהפופ אפ עדיפה על הגרסאות הזולות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו