מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- הרטן או פגאני16/08/2014
אם נקח את הפג הכי מומלצת (איזה דגם זה? כבר הלכתי לאיבוד) לעומת ההרטן שאני מבינה שהיא אחת הטובות. מה מהן מומלץ? מי יותר מומלצת במה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הרטן או פג - תגובה
קובי סופר17/08/2014שלום,
שתיהן עגלות מעולות, אם אני לוקח את הדגם המוצלח והטוב יותר של פג, הבוק פופ אפ עם שלד S אשר גם די זהה למחיר ההרטן.
סך הכל לכל אחת מהן יש יתרונות קלים על השנייה ולכן מאוד קשה להשוות.
הפג קלה יותר ונוחה יותר לקיפול, הסל של הפג גדול יותר וניתן לקפלה עם האמבטיה. מצד שני ההרטן רחבה ואורכה יותר (במושב הטיול) וגם מרופדת טוב יותר באמבטיה ובטיולון. הטיולון של ההרטן נשכב למצב שטוח ומדף הרגליים נוח יותר לתינוק. יש לה בולמי זעזועים ייחודיים אשר מקנים נוחות הליכה טובה יותר ו- 100% בלימת זעזועים לתינוק.
סך הכל זה כמו לנסות להשוות בין מרצדס לב.מ.וו. צריך לראות כל אחת מהן, ללכת איתן (מומלץ להוסיף משקל של 6-9 ק"ג), לקפל אותן, לתפעל אותן וכו'. לאחר מכן יהיה יותר קל לקבל החלטה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
אני18/08/2014אז אם אני לוקחת את הפג הכי טובה כפי שרשמת, ולוקחת בחשבון שיש לי בעל גבוה מאוד ואז צריך נוחות בשבילו וגם בשביל תינוק שככל הנראה יהיה מאוד גבוה (כמו כל הצד של בעלי) - אז מה עדיף?
בנוסף - מה ההבדל במשקל ביניהם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה נוספת - תגובה
קובי סופר19/08/2014שלום,
ההרטן יותר גבוהה (ידית האחיזה) ולהורה גבוה זה יתרון, כמוכן הטיולון שלה ארוך ורחב יותר מהפג. היא כבדה יותר ב- 2 ק"ג מהפג בגלל ההבדלי הגדלים בטיולון. ברגע שמפרדים בין שלדה לטיולון אז ההבדל פחות מורגש.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אני20/08/2014אז אני מבינה בגדול שבין שתי העגלות אין ממש הבדל משמעותי מבחינת האיכות ורק ללכת לראות מה יותר מתאים לנו.
דבר נוסף - אני רואה באינטרנט שעתידה להגיעה בוגבו בי 3. ראיתי כמה סרטונים עליה והאמת נראה ממש טוב. לבנות דודות שלי יש את הדגם הישן יותר והן מרוצות - מגיל לידה ועד בכלל. הן לא קונות טיולון בעתיד כמו שאני מאמינה שאזדקק עם שתי העגלות הנ"ל.
אני אומנם אוהבת שכיבה ישרה (לא עם הרגליים למעלה) בבי אני מבינה שהיא לא ממש שטוחה אבל עכשיו כשיש את האמבטיה הקשיחה זה ממש מפתה.
אני יוצאת מנק' הנחה שאין שום טיולון עם ידית ממש גבוהה כך שבכל מקרה בשלב המעבר לטיולון לבעלי יהיה קשה יותר.
מה שאני אוהבת בבי שהיא נראית סופר קלה מכל הבחינות - ניעות, תפעול - נראית פשוט עגלה שבאמת כיף וקל להיות איתה מהתחלה ועד הסוף בלי טיולון נוסף/אחר/קל.
אז איך משווים את הבי לשתי המובילות? ומה כדאי?
אגב - יש השערה למחיר של הבי החדשה עם האמבטיה?
ועוד משהו - אני אוהבת בבוגבו שיש להם פה חנות מסודרת עם שירות מהתחלה ועד הסוף, אוהבת שיש אופציה לקנות את האביזרים הנוספים שלהם - בקיצור - אוהבת שיש את האופציה של כמעט הכל פה בישראל בלי לרוץ לחו"ל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך - תגובה
קובי סופר20/08/2014שלום,
אני לא יודע לומר מתי תגיע הבי 3 לארץ. בחו"ל היא תחל להימכר רק בעוד חודש ובארץ בדרך כלל המוצרים נמכרים כמה חודשים יותר מאוחר. האמבטיה בהחלט תפתור את הבעיה של הבי מלידה, המושב באמת לא הכי מתאים מלידה. היא מאוד קלה ונוחה להליכה בעיר.
מה שכן אם ציינת תינוק גדול, הבי מאוד צרה וקצרה, משהו שצריך לקחת בחשבון.
בכל החברות יש היום אופציה לרכוש הכל מבלי להזמין מחו"ל, זה לא משהו שהוא יחודי לבוגבו, אם כבר להפך, בבוגבו המחירים של אותם מוצרי אקססורי מאוד יקרים בהשוואה לחברות אחרות. בנוסף אין צורך לרוץ לחנות שלהם מכיוון שהם מוכרים באותו מחיר של שאר החנויות, אם תעשו רכישה של עוד מוצרים בחנות מסויימת, סביר להניח שיבואו לקראתכם במחיר, אז חבל סתם לשלם יותר "בחנות יבואן". שירות תקבלו בכל עגלה, אין יבואן שלא נותן שירות, בפג אפילו השירות עד בית הלקוח בשנה הראשונה. מה שאני בא לומר זה שלא קונים עגלה ע"פ היבואן, תקנו קודם כל עגלה שתתאים לצרכים שלכם, שירות טוב אצל רוב היבואנים מקבלים, אלו שלא נותנים שירות בדרך כלל מוצריהם אינם מוצגים במרבית החנויות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז על מה אתה מממליץ?
אני20/08/2014מבין שלושתם? בהתחשב בשיקול שהבי חוסכת טיולון עתידי.
ראיתי שאת הבי אפשר להאריך - המשפחה של בעלי גבוהים מאוד. הם כולם שם סביב ה 2 מטר (כולל הבנות...) וכמו שהם גבוהים ככה הם רזים. משפחה של עמודי חשמל...
ואם ההרטן והפג עדיפות - על איזה טיולון גבוה אתה ממליץ להמשך? מחיר לא הבעיה כמובן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רבה!!!
אני20/08/2014תודה על תשובה מפורטת הם המון מידע!!!
הטיולונים בעלי ידית אחיזה גבוהה יחסית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה רבה רבה!!! - תגובה
קובי סופר20/08/2014תלוי בדגם, הבי יחסית גבוהה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)