התלבטות לגבי עגלת בלרינה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות לגבי עגלת בלרינה
    שירן
    17/08/2014

היי,
    יש לי התלבטות לגבי עגלת בלרינה של חברת בייבי אקטיב, אין לגביה מספיק ביקורות לכן אני לא יודעת אם לרכוש אותה... האם היא נוחה ( השימוש שלנו הוא עירוני, עליית מדרגות וכו' )
    כמו כן האם הבוגבו בי אכן מתאים מגיל לידה לתינוק של חורף ? משהו בה נראה ומרגיש לי לא נוח עבור התינוק.....
    אשמח לפידבק, ודה רבה ויום טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות לגבי עגלת בלרינה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התלבטות לגבי עגלת בלרינה - תגובה

קובי סופר
    17/08/2014

שלום שירן,

בייבי אקטיב בלרינה - אם את מחפשת פוזה זו בהחלט יכולה להיות עגלה שתענה לדרישתך. אם את מחפשת פרקטיות אז לא, זו לא עגלה פרקטית. היא כבדה מאוד, מסורבלת, בעלת קיפול ענק, גלגלי אויר שיכולים להתפנצ'ר ומצריכים טיפול של אחת לכמה חודשים, לא נוחה להליכה מכיוון שהגלגלים לא מסתובבים. החברה לא מוכרת וכך גם היבואן.

בוגבו בי לדעתי פחות מתאימה מלידה אבל אמור לצאת דגם חדש בקרוב עם אמבטיה קשיחה, לצערי לא ידוע מתי הדגם יגיע לארץ, בספטמבר הוא יחל להימכר בחו"ל ובישראל הצפי הוא בין אוקטובר לנובמבר.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו