התלבטות בין 3 סוגי עגלות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין 3 סוגי עגלות
    טל
    27/08/2014

מתלבטת בין ההרטן לפג פרגו פופ אפ ולמוצי איי גו...
    כמובן שחשובה לי הנוחות של העגלה, בטיחות וכל הפרמטרים אך גם חשוב לי המראה שלה.. בעייה נוספת היא שיש לי רכב קטן (קיה פיקנטו) ולא בטוחה שכל עגלה תכנס לתא המטען...
    אשמח להבהרות (נוטה יותר לכיוון ההרטן)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות בין 3 סוגי עגלות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין 3 סוגי עגלות - תגובה

קובי סופר
    27/08/2014

שלום טל,

לדעתי המוצי פחות מומלצת מ-2 סיבות: 1) רוחב הגלגלים שלה הוא 66 ס״מ מעבר לעובדה שזה יעשה בעיות בהכנסה לרכב, יהיה מאוד קשה להתנייד איתה ביום יום (זהו רוחב כמעט זהה לשל עגלת תאומים).
    2) הטיולון שלה בעייתי, הוא לא נשכב למצב שטוח ויש לו זוית חדה, בנוסף הגגון מאוד קטן, בקיץ שלנו זה בעייתי. דבר נוסף, אין לה בולמי זעזועים, מרגישים רעידות בהליכה איתה.

הפג לדעתי תיכנס לרכב בקלות, היא הקלה מבין השלוש, גם לה אין שכיבה שטוחה אבל הזווית שלה טובה מזו של המוצי. יש צורך ברכישת מזרן לאמבטיה. מומלץ לרכוש עם שלדת S, מכיוון שבולמי הזעזועים שלה קשים, הגלגלים המיוחדים מרכחים את הזעזועים.

ההרטן לדעתי מספקת את הנוחות הטובה ביותר לתינוק, בעיקר בגלל העובדה שהטיולון שלה נשכב למצב שטוח. היא הנוחה ביותר להליכה בזכות בולמי הזעזועים שלה. לרכב קטן יהיה צורך בפירוק מושב הטיול לפני הקיפול, זה החסרון המרכזי שלה. במשקל היא בין הפג למוצי.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנו יש את הפג

מיכל באומן
    31/08/2014

היא מעולה, לא הכי קטנה אבל מפנקת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו