מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- בבה קאר או הרטןאמא לחוצה30/08/2014
קובי שלום,
קודם כל רציתי לומר לך שאתה תותח!!
אני שמחה שנתקלתי בפורום הזה,
אחרי כל כך הרבה חיפוש מידע - אתה היחיד שעונה בצורה יסודית.
רציתי להתייעץ איתך לגבי התלבטות שלי- בבה קאר או הרטן.
חשוב לי שכיבה מלאה בטיולון , נוחות קיפול וכמובן חשוב לי המראה של העגלה (עגלה קודמת קניתי בהתאם לתקציב סטודנטים ועל כן היא נראתה בהתאם...-עכשיו אני רוצה לפצות את עצמי :) )
בנוסף, ראיתי בקטלוג של הבבה צבעים מרהיבים ביותר לעומת הרטן.
האם ניתן להשיג את ההרטן בלבן נראה לי דגם 412 עם שילדה לבנה?
העניין הוא שהלידה אמורה להיות בתחילת נובמבר - אז כבר נגמר לי הזמן להתלבטויות.....
אשמח לדעתך המקצועית!
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בבה קאר או הרטן - תגובה
קובי סופר31/08/2014שלום,
אני בדעה שנכון שמראה חיצוני חשוב, אך מכיוון שעגלה היא כלי עבודה ודבר שאמור לספק נוחות ובטיחות, אז קודם כל חשובה האיכות. ובאיכות הרטן מנצחת.
הגלגלים שלה עשויים מגומי אשר משמש צמיגי רכב (ולא פלסטיק כמו בבה קאר) מעבר לרכות בנסיעה, השחיקה כפולה בבבה הקאר, בולמי הזעזועים שלה איכותיים יותר, כולל בגלגלים הקדמיים דבר שאין בבבה קאר. היא טיפה קלה יותר, מושב הטיול שלה רחב וארוך יותר, יש לו יותר מצבי שכיבה/ישיבה. הבדים איכותיים יותר, היא מיוצרת בגרמניה שם איכות ההרכבה טובה יותר מפורטגל בה מיוצרות הבבה קאר. גם ניתן לבקש את צבע ה- 412 עם שלדה לבנה, למרות שזה חריג והצבע בא עם שלדה שחורה, יש לנו במקרה שלדה אחת ספייר בלבן (לקוח שלקח דגם עם שלדה לבנה רצה שחורה).
אני מסכים שבבה קאר יותר יפה (לטעמי) אבל זה לא שההרטן מכוערת. דבר חשוב נורא הוא הגגון של הטיולון, בעוד שבבה קאר הגגון עובר מהאמבטיה לטיולון, בהרטן יש גגון מובנה לטיולון. בבבה קאר בעקבות זאת הגגון לא מכסה את התינוק בכלל, אולי חלק קטן מראשו. אז כמו שהבנת אני בעד ההרטן בגדול.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)