מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- בוגאבו באפלו או קמילאון 3אפרת06/09/2014
היי
לא מצליחה למצוא חנות אחת שממליצה על הבאפלו.
על פניו נראה שזו קמליאון משופרת בהמון מובנים.
אבל אין המלצות משתמשים.
בבקשה, עזור לי להבין למה הדגם הזה איננו נפוץ ?
האם זה רק המשקל ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בוגאבו באפלו או קמילאון 3 - תגובה
קובי סופר07/09/2014שלום אפרת,
הבאפלו נמכרת רק כשנה וגם לא בהצלחה, חוות הדעת עליה אכן מעטות. היא חדשה יותר מהקמילון ויש לה יתרונות אך גם חסרון אחד גדול שזהו המשקל, כפי שציינת.
היא יותר גבוהה, יותר נוחה להליכה בשטח שהוא דשא, כורכר, חול וכו'.
ניתן לקפלה יחד עם הטיולון (בקימיליון חייבים לפרק), למרות זאת עקב משקלה אני יודע שהרוב מעדיפים לפרק את המושב גם בבאפולו.
סל החפצים שלה גדול ונגיש יותר והאמבטיה והטיולון טיפה גדולים יותר מהקמיליון.
אם אין לך צורך לעשות הליכות בשטח אז הקמיליון עדיפה עקב הפרקטיות שלה ומשקלה הקל. צריך גם לזכור שהבאפולו יקרה יותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה בבקשה
אפרת07/09/2014בהנחה שלא אקפל את העגלה .
אולי פעם בשבוע לרכב.
האם המשקל אמור להפריע לי ?
הריי בבאפלו הגלגלים,הסל.הגובה, הגגון והטיית המושב
משופרים.
בהנחה שההתלבטות היא בין שתיהן
והעגלה לא תקופל.
וההפרש במחיר זניח.
האם לא אתחרט על הקניה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עוד שאלה בבקשה - תגובה
קובי סופר07/09/2014שלום אפרת,
המשקל בהחלט בא לידי ביטוי בקיפול ובהרמה לרכב, בהנחה שאת יכולה לחיות עם זה בשלום לא חושב שתתחרטי. הגגון המשופר כבר קיים בקמיליון ושינוי המצבים בהחלט נח יותר בבאפולו. סה"כ בוגבו לקחו את רוב המינוסים בקימיליון ושיפרו בבאפולו, כמו שציינתי זה על חשבון המשקל. יש לקחת בחשבון שעל שטח ישר (מדרכה, קניון) דווקא הקמיליון יותר נוחה לנסיעה עקב משקלה הקל.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברשותך, עוד שאלה
אפרת08/09/2014האם לדעתך זו תהיה טעות לרכוש את הבאפלו?
האם אנשים נמנעים מלרכוש אותה רק בגלל המשקל?
אני ממש נוטה לגביה.
אך מעט חוששת... כמו כן ראיתי שלא מעט חנויות מציעות אותה במחיר אטרקטיבי.
יותר מהמחיר הרשמי.
אשמח אם תחזק את החלטתי בהנחה שהיא נכונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ברשותך, עוד שאלה - תגובה
קובי סופר09/09/2014שלום אפרת,
הבאפולו בהחלט לא הצליחה בארץ (וגם בעולם), בכל זאת כשיש תינוק חשובה הפרקטיות ומשקל כבד זה לא דבר פרקטי. הבאפולו מיועדת לאנשי טיולים, אנשי שטח, אנשי מושב. כאלו שבעיקר הולכים בדרכים שרובנו לא הולכים בהם. אם את לא תקפלי אותה באפן שוטף ואין לך קומות לעלות אני לא חושב שסוגיית המשקל צריכה להטריד.
מה שכן, אם תתאכזבי יהיה לך מאוד קשה למכור אותה כיד 2.
הקימיליון יותר פרקטית לדעתי. יותר קלה והרבה יותר נעימה להליכה, כאן אין מה לחשוש והולכים על בטוח בידיעה מה החסרונות שלה. בסופו של דבר על רובם אנשים אמרו לי שלאחר שימוש הם לא הרגישו בהם כחסרון (לדוגמא הגובה שלה).
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה קובי אבל...
אפרת09/09/2014הדבר העיקרי שמפאיע לי בקמליאון זה שהטיית המושב מאוד קשה לי.
אף אחד לא מתלונן על זה?
לגביי הבאפלו.
אני גרה בבית פרטי
יש לי תא מטען גדול
ובכל זאת העגלה לא תקופל בכלל לאוטו אולי פעם בשבועיים.
ההתנהלות תהיה רק ברגל.
זה משנה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהותודה כמובן על מענה סבלני ומפורט !!
אפרת09/09/2014לא מובן מאליו בכלל....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה קובי אבל... - תגובה
קובי סופר09/09/2014שלום אפרת,
לפי כל מה שתיארת אז אני חושב שרכישת הבאפולו מתאימה לך יותר מהקמיליון.
אם הרגשת לא נח עם שינוי המצבים בקמיליון אז זה יהיה קשה יותר עם תינוק בפנים.
אם אין צורך בקיפולים רבים, ואין קומות והנסיעות ברכב מעטות, אז כל יתרונות הבאפולו משתלמים, זה על חשבון המשקל שבמקרה שלך יבוא לביטוי לעיתים רחוקות וגם אם זה אפשר לחיות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב תודה על הכל.
אפרת09/09/2014המון תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)