אינגליזינה טרילוג'י או פג פרגו בוק

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• אינגליזינה טרילוג'י או פג פרגו בוק
    עינב
    08/09/2014

היי
    רציתי לדעת מה כדאי האם עגלת האינגליזינה שהיא בעיקרון עונה על כל הפרמטרים (מבחינת רוחב האמבטיה, קיפול נוח, משקל סביר יחסית, טיולון מתכוונן לשני צדדי הנסיעה, עיצוב יפה, וחשוב מאוד שכרגע נמצאת במבצע והמחיר שלה אטרקטיבי) אך לדעתי הטיולון אינו מרווח ואני חוששת שלא יספיק לילד מעבר לגיל שנה...

לבין הפג פרגו בוק פלוס שהיא נראית לי בעלת פונקציות נרחבות, קיפול די קל (פחות מהאינגליזינה), אך יותר כבדה במשקל הכללי. מצד שני האמבטיה שלה רחבה והטיולון גם מתהפך לשני הצדדים ורחב יותר מהאינגליזינה, כמו כן הגלגלים שלה נראים לי יותר יציבים. אך החיסרון העיקרי הוא המחיר הגבוה.
    הבנתי שיש הבדל במחיר שקשור לסוג הבדים, אשמח אם תעשה לי סדר בנושא, וגם תמליץ מה יותר עדיף הפג פרגו או האינגליזינה?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אינגליזינה טרילוג'י או פג פרגו בוק - תגובה

קובי סופר
    08/09/2014

שלום עינב,

לדעתי הפג עדיפה מכמה סיבות, היתרון היחיד של האינגלזינה הוא קיפול המטריה אשר יותר קטן מהפג, מצד שני בגלל מנגנון הקיפול העגלה רופפת (זה לא בעיה של חוזק) ומרגישים זאת בנוחות ההליכה הפחות נעימה בהשוואה לפג, נוסיף לכך את הגלגלים הקטנים ולדעתי זה חסרון עצום. מכיוון שהעגלה מיועדת בעיקר להליכות וטיולים נוחות ההליכה לדעתי זהו הפרמטר החשוב ביותר וכאן הפג מנצחת בגדול. בנוסף סל החפצים של פג ענק ונגיש יותר, כמו שציינת האמבטיה והטיולון מפוארים וגדולים יותר.
    לדעתי דווקא הקיפול של הפג הוא הרבה יותר קל אבל זה עניין של פרקטיות.
    לגבי המשקל, האינגלזינה שוקלת 9.6 ק"ג בעוד שהפג 10.3 ק"ג, אני לא חושב שזה בכלל מורגש.
    לגבי המחיר, נכון לימים אלו האינגלזינה נמכרת ב- 3000 ש"ח אך המחיר לא כולל סל קל! הבוק ספורטיבו נמכרת באזור ה- 4000 ש"ח וכן כוללת סל קל ותיק. הסל קל של פג עדיף על הסל קל של אינגלזינה, הוא דורג כסל קל הבטיחותי ביותר שיש כיום בפער ניכר על הסל קל של האינגלזינה.
    אני לא חושב שצריך ללכת על גרסאת הבד היקרה יותר, הבד של הספורטיבו מספיק איכותי, באמבטיה זהו אותו בד ולטיולון בכל מקרה מוסיפים מזרן שהוא 100% כותנה.
    כמובן שיש את גירסאת הפופ אפ אבל היא יקרה משמעותית מהגרסא הבסיסית. היא מציעה מספר יתרונות אך אפשר לחיות בלעדיהם, עוד לפני שנמכרה הפופ אפ אנשים היו מרוצים מאוד מהגרסאות הרגילות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו