גרקו איבו- סלקל

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• גרקו איבו- סלקל
    ירדנה
    09/09/2014

שלום,

החלטנו לקנות את הגרקו איבו ורצינו לקנות איתה סלקל. נאמר לנו שאפשר לחבר אליה רק סלקל של גרקו. האם אתה יודע לפרט לי את ההבדלים בין הסלקלים של גרקו (לוגיקו וסנגרייד) ולהגיד איזה מהם עדיף..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גרקו איבו- סלקל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גרקו איבו- סלקל - תגובה

קובי סופר
    09/09/2014

שלום ירדנה,

הלוג׳יקו עדיף, מכיוון שהבסיס שלו מגיע עם רגלית תומכת הוא קיבל דירוג בטיחותי טוב יותר מהסנאגרייד. שניהם די זהים ואחד (לוג׳יקו) הותאם לתקן האירפאי והשני לאמרקאי.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואם אנחנו לא מעוניינים לקנות בסיס?

ירדנה
    09/09/2014

עדיין עדיף הלוגיקו או שהם זהים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואם אנחנו לא מעוניינים לקנות בסיס? - תגובה

קובי סופר
    09/09/2014

שלום ירדנה,

שניהם די זהים ללא בסיס. אני לא הייתי מוותר על הבסיס.
    מעבר לנוחות שהבסיס נותן בהכנסת ושליפת הסל קל מהרכב, הבסיס מונע טעויות אנוש בהתקנת סל קל ללא בסיס. מבדיקה שנערכה באנגליה מעל ל- 60% מהסל קלים שנבדקו ללא בסיס הותקנו לא נכון. כאשר נעשתה הבדיקה עם בסיס התוצאה הייתה 20%, אז אם יתקינו לכם את הבסיס בצורה מקצועית אז גם ה 20% כבר לא צריכים להדאיג.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו