מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלותבתי11/09/2014
היי צריכה חוות דעת על העגלה של
גרסיי 2014 Baby safe ?
עגלה לילד רביעי לא רוצה להשקיע
עגלה כולל אמבטיה טיולון וסלקל במחיר סביר אך רציתי חוות דעת איך העגלה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עגלות - תגובה
קובי סופר15/09/2014שלום,
מדובר בעגלה בסיסית ולא מומלצת. היא מאוד קשה לקיפול, שינוי המצבים עם שרוך לא ידידותי ונוחות הנסיעה ברמה נמוכה.
אני ממליץ על ג'ואי כרום אשר מעולה ומחירה לא יקר.
אם מחפשים מוצר זול יותר אז יש את מיה ספארק אשר פחות טובה מהכרום אך עדיין יותר טובה מהבייבי סייף.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלות - מיואשת
בתי16/09/2014קובי תודה על הכל ראיתי את העגלה זה ילד רביעי שלי וכמובן אחרון לא בא לי להשקיע הרבה כסף בעזרת השם אני צריכה ללדת בסוף פברואר השאלה עם כדי לקנות אמבטיה או שזה מיותר ,אין לי בעיה אפילו להשקיע 1500 ש"ח בטיולון טוב שיכול לשמש אותי גם לתינוק ( עם כיסוי או משהו ) עבר 10 שנים מאז הלידה האחרונה ואני פשוט מבולבלת מכל מה שהולך היום הכל יוקרה ונוחות ואין לי מושג מה לבחור?
אודה לך עם תשלח לי כתובת כדי להגיע אילכם תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלות מיואשת
בתי16/09/2014קובי היי מצאתי עוד עגלה במחיר סביר
עגלת מיקה מבית אינפנטי 1500 ש"ח טיולן ואמבטיה וגם סל קל מה אתה אומר והאם יש לכם כזה בחנות...
תודה רבה על הכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עגלות מיואשת - תגובה
קובי סופר16/09/2014שלום בתי,
המיקה כבר לא קיימת אצלנו, הספארק שהצעתי לך עולה: 1290 ש"ח, היא טובה ואיכותית מהמיקה. סל קל שמתחבר עליה עולה עוד 450 ש"ח גם הוא טוב בהרבה ממה שמתחבר למיקה.
יש טיולונים מעולים מגיל 0 אבל יש לקחת בחשבון שהתינוק לא יהיה מולך, לדעתי זה חסרון אבל בתור אמא מנוסה יכול להיות שאת יכולה להתגבר על חסרון זה.
יש את הביבה טאי טאי, ולקו זי, מאמאס אנד פאפאס ארמדילו. אני בטוח שתהני מכל אחת מהשלושה, גם מבחינת מחיר, הן לא מפנקות כמו עגלה עם אמבטיה אבל בתור טיולונים הן טובות בהרבה מכל הדגמים שאת ואני רשמנו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)