עגלות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלות
    בתי
    11/09/2014

היי צריכה חוות דעת על העגלה של
    גרסיי 2014 Baby safe ?
    עגלה לילד רביעי לא רוצה להשקיע
    עגלה כולל אמבטיה טיולון וסלקל במחיר סביר אך רציתי חוות דעת איך העגלה
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עגלות - תגובה

קובי סופר
    15/09/2014

שלום,

מדובר בעגלה בסיסית ולא מומלצת. היא מאוד קשה לקיפול, שינוי המצבים עם שרוך לא ידידותי ונוחות הנסיעה ברמה נמוכה.

אני ממליץ על ג'ואי כרום אשר מעולה ומחירה לא יקר.
    אם מחפשים מוצר זול יותר אז יש את מיה ספארק אשר פחות טובה מהכרום אך עדיין יותר טובה מהבייבי סייף.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלות - מיואשת

בתי
    16/09/2014

קובי תודה על הכל ראיתי את העגלה זה ילד רביעי שלי וכמובן אחרון לא בא לי להשקיע הרבה כסף בעזרת השם אני צריכה ללדת בסוף פברואר השאלה עם כדי לקנות אמבטיה או שזה מיותר ,אין לי בעיה אפילו להשקיע 1500 ש"ח בטיולון טוב שיכול לשמש אותי גם לתינוק ( עם כיסוי או משהו ) עבר 10 שנים מאז הלידה האחרונה ואני פשוט מבולבלת מכל מה שהולך היום הכל יוקרה ונוחות ואין לי מושג מה לבחור?
    אודה לך עם תשלח לי כתובת כדי להגיע אילכם תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלות מיואשת

בתי
    16/09/2014

קובי היי מצאתי עוד עגלה במחיר סביר

עגלת מיקה מבית אינפנטי 1500 ש"ח טיולן ואמבטיה וגם סל קל מה אתה אומר והאם יש לכם כזה בחנות...
    תודה רבה על הכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלות מיואשת - תגובה

קובי סופר
    16/09/2014

שלום בתי,

המיקה כבר לא קיימת אצלנו, הספארק שהצעתי לך עולה: 1290 ש"ח, היא טובה ואיכותית מהמיקה. סל קל שמתחבר עליה עולה עוד 450 ש"ח גם הוא טוב בהרבה ממה שמתחבר למיקה.

יש טיולונים מעולים מגיל 0 אבל יש לקחת בחשבון שהתינוק לא יהיה מולך, לדעתי זה חסרון אבל בתור אמא מנוסה יכול להיות שאת יכולה להתגבר על חסרון זה.
    יש את הביבה טאי טאי, ולקו זי, מאמאס אנד פאפאס ארמדילו. אני בטוח שתהני מכל אחת מהשלושה, גם מבחינת מחיר, הן לא מפנקות כמו עגלה עם אמבטיה אבל בתור טיולונים הן טובות בהרבה מכל הדגמים שאת ואני רשמנו.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו