מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- מזרנים לסל שכיבה ולעריסהאפרת17/09/2014
היי קובי
אשמח לחוות דעתך על מזרון לסל שכיבה : עדיף בייבי ליין או מיי בייבי??
האם אחד מהם נמכר אצלך? ומה המחיר?
בנוסף איזה מזרון הכי מומלץ לעריסת תינוק? יש המון מזרנים ואני לא יודעת למי יש תו תקן, אני מחפשת מזרן נושם, לא רך, דוחה נוזלים.... אשמח לייעוץ בנושא
תודההה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מזרנים לסל שכיבה ולעריסה - תגובה
קובי סופר18/09/2014שלום אפרת,
המזרנים שמיינת זהים ומיוצרים על ידי אותו יצרן רק משווקים על ידי משווקים שונים.
אם אני לא טועה אצלנו זה עולה 70₪.
לעריסה יש את המזרן של בייבי טק עם בד מאוורר, ליטף ועמינח מגיעים עם שעוונית. אם את רוצה להשתגע יש את המזרן של נומו שעשוי כולו רשת והוא ללא ספוג, זהו המזרן היחיד שבאמת ״נושם״ והוא עולה: 699₪. אלו המזרנים היחידים שיש להם אישור מכון התקנים, לכן כל השאר לא רלוונטים או מומלצים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה..
אפרת18/09/2014תודה רבה על התשובה המהירה..
רק לא הבנתי משהו אחד... התכוונת להגיד שהמזרנים היחידים עם תו תקן זה בייבי טק ליטף ועמינח וכל השאר הם בלי ולא מומלצים?? ולגבי הציפוי שעוונית או בד מאוורר מה ההבדל ומה עדיף??
תודה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הבהרה.. - תגובה
קובי סופר18/09/2014שלום אפרת,
הבנת נכון לכל השאר אין תקן.
אני לא ממליץ על מוצר ללא תקן.
אני לא חושב שבמזרן עריסה יש כזה הבדל בין שעוונית למאוורר. בכל מקרה שמים סדין 100% כותנה, 2 הילדים שלי היו על שעוונית והכל היה בסדר. הקטע של המאוורר מיותר ויקר לדעתי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)