מזרנים לסל שכיבה ולעריסה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מזרנים לסל שכיבה ולעריסה
    אפרת
    17/09/2014

היי קובי
    אשמח לחוות דעתך על מזרון לסל שכיבה : עדיף בייבי ליין או מיי בייבי??
    האם אחד מהם נמכר אצלך? ומה המחיר?
    בנוסף איזה מזרון הכי מומלץ לעריסת תינוק? יש המון מזרנים ואני לא יודעת למי יש תו תקן, אני מחפשת מזרן נושם, לא רך, דוחה נוזלים.... אשמח לייעוץ בנושא
    תודההה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מזרנים לסל שכיבה ולעריסה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מזרנים לסל שכיבה ולעריסה - תגובה

קובי סופר
    18/09/2014

שלום אפרת,

המזרנים שמיינת זהים ומיוצרים על ידי אותו יצרן רק משווקים על ידי משווקים שונים.
    אם אני לא טועה אצלנו זה עולה 70₪.
    לעריסה יש את המזרן של בייבי טק עם בד מאוורר, ליטף ועמינח מגיעים עם שעוונית. אם את רוצה להשתגע יש את המזרן של נומו שעשוי כולו רשת והוא ללא ספוג, זהו המזרן היחיד שבאמת ״נושם״ והוא עולה: 699₪. אלו המזרנים היחידים שיש להם אישור מכון התקנים, לכן כל השאר לא רלוונטים או מומלצים.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרה..

אפרת
    18/09/2014

תודה רבה על התשובה המהירה..
    רק לא הבנתי משהו אחד... התכוונת להגיד שהמזרנים היחידים עם תו תקן זה בייבי טק ליטף ועמינח וכל השאר הם בלי ולא מומלצים?? ולגבי הציפוי שעוונית או בד מאוורר מה ההבדל ומה עדיף??
    תודה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרה.. - תגובה

קובי סופר
    18/09/2014

שלום אפרת,

הבנת נכון לכל השאר אין תקן.
    אני לא ממליץ על מוצר ללא תקן.
    אני לא חושב שבמזרן עריסה יש כזה הבדל בין שעוונית למאוורר. בכל מקרה שמים סדין 100% כותנה, 2 הילדים שלי היו על שעוונית והכל היה בסדר. הקטע של המאוורר מיותר ויקר לדעתי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו