מיטת מטר

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מיטת מטר
    אפרת
    18/09/2014

היי קובי
    רציתי לדעת אם למיטת מטר יש חברה מומלצת שכדאי לקנות ממנה?? או שהכל מיובא מסין?
    האם יש למיטות אלה איזשהו תו תקן?? מומלצות? אני צריכה מיטה שתתאים לי עד גיל 6-7 חודשים בערך , שתהיה ניידת וקטנה... עריסה רגילה תהיה קטנה מדי ומיטה רגילה תהיה גדולה מדי. בנוסף הבנתי שמיטות מטר יכולות לשמש גם כלול בשלב יותר מאוחר..- האם זה מספיק גדול כלול בכלל.?
    אשמח לחוות דעתך..
    וממש תודה על העזרה זה מאוד מועיל...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיטת מטר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיטת מטר - תגובה

קובי סופר
    21/09/2014

שלום אפרת,

כולן מיובאות מסין ויש להן אישור ממכון התקנים. האישור אינו מעיד על תו תקן.
    לקבלת אישור הספקים מסרו מיטה לבדיקת מכון התקנים אשר עשה את אותה בדיקה שנעשית לקבלת תו תקן. לאחר שהספק קיבל אישור הוא מיבא את המוצר לארץ, מכון התקנים נוטל מיטה אחת מכל משלוח ובודק שהמוצר זהה למה שנבדק.
    המיטה מתאימה מגיל לידה ויכולה לשמש עד גיל שנה ויותר. היא יותר רחבה מעריסה ובבתים מסוימים היא לא יכולה להיות ניידת, לכן מומלץ לבדוק את המעברים בבית ואת המידה של המוצר שתרכשו.
    כמו שציינתי היא יכולה לשמש עד גיל גדול אבל לא כלול, היא יחסית צרה והלול שאמור לשמש למשחק די רחב, לכן אני לא הייתי ממליץ להשתמש בה כלול.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו