חייב עזרה לעגלות...

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• חייב עזרה לעגלות...
    עומר
    26/09/2014

אבקש לקבל המלצה בים 3 העגלות.

קאדט נביגטון - המקורית שבחרנו, בביקורות בחול אומרים שיש בעיה באמבטיה מבחינת טלטול ופלסטיקה שנשברת.

אורובו 2 - התרשמתי מאוד לטובה הבנתי שהחסרון שלה אמבטיה צרה.

גואי כרום - בעקבות המלצות שלך חושב על עגלה זאת.

מה דעתך מבין 3 העגלות , האם יש לך המלצה אחרת מבין העגלות הללו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חייב עזרה לעגלות...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חייב עזרה לעגלות... - תגובה

קובי סופר
    27/09/2014

שלום עומר,

אכן האמבטיה של הקאדט מתנדנדת אבל זה דבר נפוץ והוא קיים גם בג'ואי. גם באורבו הדבר קיים אם כי זה פחות מורגש.
    העניין של הנדנוד הוא למעשה בלימת זעזועים, ברגע שהאמבטיה נעולה ב- 100% ולא זזה, כל ירידה ממדרכה תגרום לכך שהזעזוע יורגש במרכז האמבטיה היכן שהתינוק שוכב.
    מי שגר באיזור של כורכר או מדרכה ממש משובשת ירגיש זאת מאוד ויכול להיות שעדיף לחפש עגלה עם אמבטיה יותר יציבה. אם ההליכות יהיו במדרכות מסודרות, קניונים, חנויות וכו' הדבר כמעט ולא יורגש.

אם בכל זאת תרצו אמבטיה יציבה יותר אז האורבו מומלצת ולדעתי הסולה 2 מומלצת יותר מהאורבו. הרוחב של האורבו לא צריך להטריד, היא מספיק רחבה וגם הטיולון שוכב למצב שטוח למקרה קיצוני שהתינוק ממש גדול מהממוצע.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה... לגבי ההבדים

עומר
    27/09/2014

הגואי כרום הזולה ביותר מכולם, האם צריך להוסיף כסף לקדט או אורובו 2, מה הם יתנו לי יותר מאשר הגואי כרום?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה... לגבי ההבדים - תגובה

קובי סופר
    28/09/2014

שלום עומר,

הבדים בג'ואי סבירים ותמיד ניתן להוסיף מזרן טוב שישפר את רמת הבדים.
    האורבו והקדט נותנות יותר יוקרה עם ידיות דמויות עור, שלדת ניקל באורבו, בדים טיפה יותר איכותיים. הקדט מגיע עם כילה, כיסוי רגליים לטיולון שאין בג'ואי או באורבו.
    סה"כ אני לא חושב שמקבלים הרבה מעבר לדברים קטנים בהשוואה לג'ואי ולכן לרוב אני ממליץ על הג'ואי כי יש לה יתרון גדול במחיר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה... לגבי ההבדים - תגובה

קובי סופר
    28/09/2014

שלום עומר,

הבדים בג'ואי סבירים ותמיד ניתן להוסיף מזרן טוב שישפר את רמת הבדים.
    האורבו והקדט נותנות יותר יוקרה עם ידיות דמויות עור, שלדת ניקל באורבו, בדים טיפה יותר איכותיים. הקדט מגיעה עם כילה וכיסוי רגליים לטיולון שאין בג'ואי או באורבו.
    סה"כ אני לא חושב שמקבלים הרבה מעבר לדברים קטנים בהשוואה לג'ואי ולכן לרוב אני ממליץ על הג'ואי כי יש לה יתרון גדול במחיר, בסל הגדול יותר ובקיפול (היא מתקפלת עם הטיולון כשהוא לשני הכיוונים).

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני עם ג'ואי בהמלצת קובי-מאוד מרוצה

רונית
    29/09/2014

אני כבר חודש עם עגלת ג'ואי, מאוד מרוצה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני עם ג'ואי בהמלצת קובי-מאוד מרוצה - תגובה

קובי סופר
    29/09/2014

שלום רונית,

אני שמח שאת מרוצה ומודה לך שהשקעת מזמנך לעזור לאחרים, זה חשוב ומשמח אותי מאוד.

תודה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו