מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- חייב עזרה לעגלות...עומר26/09/2014
אבקש לקבל המלצה בים 3 העגלות.
קאדט נביגטון - המקורית שבחרנו, בביקורות בחול אומרים שיש בעיה באמבטיה מבחינת טלטול ופלסטיקה שנשברת.
אורובו 2 - התרשמתי מאוד לטובה הבנתי שהחסרון שלה אמבטיה צרה.
גואי כרום - בעקבות המלצות שלך חושב על עגלה זאת.
מה דעתך מבין 3 העגלות , האם יש לך המלצה אחרת מבין העגלות הללו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חייב עזרה לעגלות... - תגובה
קובי סופר27/09/2014שלום עומר,
אכן האמבטיה של הקאדט מתנדנדת אבל זה דבר נפוץ והוא קיים גם בג'ואי. גם באורבו הדבר קיים אם כי זה פחות מורגש.
העניין של הנדנוד הוא למעשה בלימת זעזועים, ברגע שהאמבטיה נעולה ב- 100% ולא זזה, כל ירידה ממדרכה תגרום לכך שהזעזוע יורגש במרכז האמבטיה היכן שהתינוק שוכב.
מי שגר באיזור של כורכר או מדרכה ממש משובשת ירגיש זאת מאוד ויכול להיות שעדיף לחפש עגלה עם אמבטיה יותר יציבה. אם ההליכות יהיו במדרכות מסודרות, קניונים, חנויות וכו' הדבר כמעט ולא יורגש.
אם בכל זאת תרצו אמבטיה יציבה יותר אז האורבו מומלצת ולדעתי הסולה 2 מומלצת יותר מהאורבו. הרוחב של האורבו לא צריך להטריד, היא מספיק רחבה וגם הטיולון שוכב למצב שטוח למקרה קיצוני שהתינוק ממש גדול מהממוצע.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה... לגבי ההבדים
עומר27/09/2014הגואי כרום הזולה ביותר מכולם, האם צריך להוסיף כסף לקדט או אורובו 2, מה הם יתנו לי יותר מאשר הגואי כרום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה על התשובה... לגבי ההבדים - תגובה
קובי סופר28/09/2014שלום עומר,
הבדים בג'ואי סבירים ותמיד ניתן להוסיף מזרן טוב שישפר את רמת הבדים.
האורבו והקדט נותנות יותר יוקרה עם ידיות דמויות עור, שלדת ניקל באורבו, בדים טיפה יותר איכותיים. הקדט מגיע עם כילה, כיסוי רגליים לטיולון שאין בג'ואי או באורבו.
סה"כ אני לא חושב שמקבלים הרבה מעבר לדברים קטנים בהשוואה לג'ואי ולכן לרוב אני ממליץ על הג'ואי כי יש לה יתרון גדול במחיר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה על התשובה... לגבי ההבדים - תגובה
קובי סופר28/09/2014שלום עומר,
הבדים בג'ואי סבירים ותמיד ניתן להוסיף מזרן טוב שישפר את רמת הבדים.
האורבו והקדט נותנות יותר יוקרה עם ידיות דמויות עור, שלדת ניקל באורבו, בדים טיפה יותר איכותיים. הקדט מגיעה עם כילה וכיסוי רגליים לטיולון שאין בג'ואי או באורבו.
סה"כ אני לא חושב שמקבלים הרבה מעבר לדברים קטנים בהשוואה לג'ואי ולכן לרוב אני ממליץ על הג'ואי כי יש לה יתרון גדול במחיר, בסל הגדול יותר ובקיפול (היא מתקפלת עם הטיולון כשהוא לשני הכיוונים).
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני עם ג'ואי בהמלצת קובי-מאוד מרוצה
רונית29/09/2014אני כבר חודש עם עגלת ג'ואי, מאוד מרוצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אני עם ג'ואי בהמלצת קובי-מאוד מרוצה - תגובה
קובי סופר29/09/2014שלום רונית,
אני שמח שאת מרוצה ומודה לך שהשקעת מזמנך לעזור לאחרים, זה חשוב ומשמח אותי מאוד.
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)