מנשא

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מנשא
    שרה
    04/10/2014

היי,
    נולד לנו בן והאחים רוצים לקנות לנו מנשא.
    הבנו שהכי טוב ללכת לחנות ופשוט למדוד מה נח לחמוד ומה נח לנו.
    הנקודה היא שאין לנו מושג איפה להתחיל ונשמח לכיוון.

אין הגבלה של תקציב.
    תודה ושנה טובה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מנשא

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מנשא - תגובה

קובי סופר
    05/10/2014

שלום שרה,

היתרון ברכישת מנשא הוא בהחלט האופציה שניתן ללכת לחנות עם תינוק ולמדוד. ככה תראו מה נח לכם ומה נח לתינוק.
    המנשא של בייבי ביורן הוא המנשא המומלץ מבחינת נוחות להורה. תמיכת הגב שלו מצויינת וללכת איתו מרגיש כמו ללכת בלי כלום. הם כמובן היקרים ביותר.

סוג מנשא נוסף שמומלץ הוא מנשא בד לתינוק. החגירה שלו מאוד מסובכת וממש צריך לעבור קורס. אבל מבחינת התינוק מכיוון שיש המון אופציות קשירה שונות אפשר להניח את התינוק בתנוחות שונות כולל שכיבה, תנוחת עירסול כהכנה לזחילה, תנוחה מסורתית כמו שאר המנשאים ואפילו על הגב. סגנון המנשא הזה לא מתאים לכל אחד אבל הוא הנח והבריא יותר לתינוק.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ושאלה

שרה
    06/10/2014

הבנתי שגם לסטוקי יש מנשא מאוד איכותי שמתחרה בבייבי ביורן.
    מכיר? מה אומר עליו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ושאלה - תגובה

קובי סופר
    06/10/2014

שלום שרה,

מכיר אך בסגנון זה מניסיון אישי הבייבי ביורן עולה על כולם. אני סובל מבעיות גב והבייבי ביורן היה המנשא היחיד שבאמת לא הרגשתי לחץ על הגב.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממליצה על בייבי ביורן מניסיון אישי

אני
    06/10/2014

ושווה להשקיע בדגם היקר עם התמיכה לגב התחתון.
    לא תתחרטו!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דגם ואן או מירקל

שרה
    19/10/2014

אני מבינה שההמלצות הן לדגם מירקל שיש לו תמיכה טובה לגב אבל הוא רק עד גיל שנה ושלושה חודשים ורק מקדימה לעומת דגם ואן שהוא עד גיל 3 וניתן ללבוש אותו גם על הגב והחיסרון הוא שאין תמיכה טובה לגב
    אני צודקת? אני נוטה לדגם מירקל ובעלי מעדיף את הואן..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דגם ואן או מירקל - תגובה

קובי סופר
    20/10/2014

שלום שרה,

אני השתמשתי עם המירקל וממליץ עליו בחום.
    לדעתי כל הקטע של עד גיל 3 מיותר, הם נורא כבדים כבר בגיל שנה ואפילו לפני, תוסיפי לזה שאכן תמיכת הגב פחות טובה ואני מבטיח לך שלא תשתמשו במנשא לאחר גיל 8/9 חודשים. הקטע של הגב גם הוא מיותר, יש מנשאים אשר מיועדים ספציפית לגב.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו