המלצה לעגלה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה לעגלה
    דנית
    08/10/2014

היי,
    אנחנו הורים גבוהים ואנחנו מחפשים עגלה טובה שתתקפל בקלות ובעיקר שתהיה גבוהה.. מה אתה ממליץ? אני מאד אהבתי את הבבה קאר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצה לעגלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המלצה לעגלה - תגובה

קובי סופר
    08/10/2014

שלום דנית,

דווקא הבבה קאר לא מהגבוהות, היא בגובה ממוצע. הקיפול שלה די נח.
    באותו סגנון אני ממליץ על ההרטן רייסר ג'י טי. היא יותר גבוהה מהבבה קאר, הרבה יותר נוחה להליכה, הקיפול גם נח. היתרון הגדול שלה הוא שהמושב טיולון שלה הוא הכי רחב והכי ארוך שיש, כלומר אם התינוק יקבל גנים טובים ויהיה גבוהה אז המושב יהיה לו יותר נח מעגלות אחרות.
    עוד עגלה מומלצת היא הבוק פופ אפ של פג פרגו, האמבטיה די גבוהה, יש לה את הקיפול הכי נח וקל שיש.

כל העגלות שהוזכרו הן עגלות יקרות יחסית. אבל הן גם ברמת האיכות הגבוהה ביותר מכיוון שכולן מיוצרות באירופה. בבה קאר בפורטוגל, הרטן בגרמניה ופג באיטליה. לכל החברות האלו גם נסיון של כמה עשרות שנים.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה לעגלה

דנית
    08/10/2014

בהמשך להודעה..
    אני רוצה להגיע לחנות שלכם בייבי קלאב בפ״ת אני באה מאשקלון.. אני רוצה לדעת פחות או יותר מחיר של הבבה קאר היפ הופ evo וכולל סלקל ולדעת אם יש לכם צבעים..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה לעגלה - תגובה

קובי סופר
    10/10/2014

שלום דנית,

אם אני לא טועה עניתי לך דרך הפייסבוק שלנו.
    תקני אותי אם אני טועה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו