מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- סל-קל , כיסא בטיחותאור17/10/2014
שלום לכולם,
אנחנו לפני לידת בתנו הראשונה. רכשנו עגלת אנגליזינה וכעת התברר לנו כי הסל-קל שקיבלנו, פג תוקף. אי לכך אנחנו מנסים לברר איזה לרכוש. ההתלבטות היא כזאת:
1- לרכוש סל קל מוכר (אשמח לקבל את המלצות) אך שאינו מתחבר לעגלה.
2- לרכוש סל קל אינגליזינה שמתחבר לעגלה אך לא ברורה לי מידת איכותו ועמידותו.
אשמח לקבל את תגובתכם לגבי שתי הסעיפים- מה דעתכם על הסל קל של אינגליזינה, במידה והוא אינו רלוונטי, על איזה כן מומלץ.
תודה מראש,
אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סל-קל , כיסא בטיחות - תגובה
קובי סופר18/10/2014שלום אור,
הסל קל של אינגלזינה פחות איכותי ובטיחותי בהשוואה לסל קלים פופולאריים.
בנוסף לא הכי מומלץ לתינוק להיות יותר מדי זמן בסל קל, לכן אני ממליץ על סל קל שלא מתחבר לעגלה אבל מספק רמת בטיחות גבוהה.
המומלצים:
צ'יקו קייפיט, רמת בטיחות גבוהה, הנדסת אנוש מדהימה, נוחות מעולה לתינוק ומחיר מצחיק ביחס לתמורה.
סייבקס אטון 2 או 3, בעיקר בשל רמת הבטיחות הגבוהה. חסרון: יקר.
פג פרגו פרימו ויאג'ו מ- 2014 (לא לפני). רמת הבטיחות הגבוהה ביותר. חסרון: יקר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכיסא בטיחות
אור19/10/2014קובי שלום,
תחילה, תודה רבה על המענה המקצועי, אין ספק שמיקדת אותי.
שנית, הייתי רוצה לקבל את חוות דעתך לגבי כיסא בטיחות מגיל 0. האם מומלץ ? במידה וכן על איזה דגמים תמליץ ?
תודה והמשך יום נעים,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כיסא בטיחות - תגובה
קובי סופר20/10/2014שלום אור,
אני עדיין ממליץ יותר על סל קל מ-2 סיבות.
1) סל קל יכול לצאת מהרכב די בקלות ובשיא הקלות כשיש בסיס. התינוקות נרדמים הרבה בנסיעות וזה נח להעבירם עם הסל קל עד למיטה שלהם מבלי להעיר אותם.
2) זווית השכיבה של הסל קל טובה יותר, רוב כיסאות הבטיחות לא נשכבים למצב שכיבה טוב כשהם עם הפנים בניגוד לנסיעה. לכן אם בכל זאת תחליטו לרכוש מהתחלה כיסא בטיחות תעשו בדיקה ברכב לראות את הזווית. הכיסא עם זווית השכיבה הכי טובה הוא הצ'יקו נקסט פיט, לאחר מכן סייפטי פירסט אדוונס ולאחר מכן כל סדרת הסימפוני של איוונפלו שגם נחשבים בטיחותיים מאוד.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)