סל-קל , כיסא בטיחות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• סל-קל , כיסא בטיחות
    אור
    17/10/2014

שלום לכולם,

אנחנו לפני לידת בתנו הראשונה. רכשנו עגלת אנגליזינה וכעת התברר לנו כי הסל-קל שקיבלנו, פג תוקף. אי לכך אנחנו מנסים לברר איזה לרכוש. ההתלבטות היא כזאת:
    1- לרכוש סל קל מוכר (אשמח לקבל את המלצות) אך שאינו מתחבר לעגלה.
    2- לרכוש סל קל אינגליזינה שמתחבר לעגלה אך לא ברורה לי מידת איכותו ועמידותו.
    אשמח לקבל את תגובתכם לגבי שתי הסעיפים- מה דעתכם על הסל קל של אינגליזינה, במידה והוא אינו רלוונטי, על איזה כן מומלץ.

תודה מראש,
    אור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סל-קל , כיסא בטיחות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סל-קל , כיסא בטיחות - תגובה

קובי סופר
    18/10/2014

שלום אור,

הסל קל של אינגלזינה פחות איכותי ובטיחותי בהשוואה לסל קלים פופולאריים.
    בנוסף לא הכי מומלץ לתינוק להיות יותר מדי זמן בסל קל, לכן אני ממליץ על סל קל שלא מתחבר לעגלה אבל מספק רמת בטיחות גבוהה.

המומלצים:
    צ'יקו קייפיט, רמת בטיחות גבוהה, הנדסת אנוש מדהימה, נוחות מעולה לתינוק ומחיר מצחיק ביחס לתמורה.

סייבקס אטון 2 או 3, בעיקר בשל רמת הבטיחות הגבוהה. חסרון: יקר.

פג פרגו פרימו ויאג'ו מ- 2014 (לא לפני). רמת הבטיחות הגבוהה ביותר. חסרון: יקר.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיסא בטיחות

אור
    19/10/2014

קובי שלום,

תחילה, תודה רבה על המענה המקצועי, אין ספק שמיקדת אותי.
    שנית, הייתי רוצה לקבל את חוות דעתך לגבי כיסא בטיחות מגיל 0. האם מומלץ ? במידה וכן על איזה דגמים תמליץ ?

תודה והמשך יום נעים,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיסא בטיחות - תגובה

קובי סופר
    20/10/2014

שלום אור,

אני עדיין ממליץ יותר על סל קל מ-2 סיבות.

1) סל קל יכול לצאת מהרכב די בקלות ובשיא הקלות כשיש בסיס. התינוקות נרדמים הרבה בנסיעות וזה נח להעבירם עם הסל קל עד למיטה שלהם מבלי להעיר אותם.

2) זווית השכיבה של הסל קל טובה יותר, רוב כיסאות הבטיחות לא נשכבים למצב שכיבה טוב כשהם עם הפנים בניגוד לנסיעה. לכן אם בכל זאת תחליטו לרכוש מהתחלה כיסא בטיחות תעשו בדיקה ברכב לראות את הזווית. הכיסא עם זווית השכיבה הכי טובה הוא הצ'יקו נקסט פיט, לאחר מכן סייפטי פירסט אדוונס ולאחר מכן כל סדרת הסימפוני של איוונפלו שגם נחשבים בטיחותיים מאוד.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו