עוד שאלה לגבי סולה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עוד שאלה לגבי סולה
    מירי
    23/10/2014

שלום,
    בחיפושינו אחר עגלה אהבתי מאוד את הגרקו - נראתה לנו נוחה מבחינת קיפול וגם קלה משמעותית מאחרות (יותר קלה מהבייבי ג'וגר למשל). גם אהבתי שהטיולון יכול לפנות כלפי ההורים. יתרון נוסף מבחינתנו - קיבלנו במתנה סל קל של גרקו שיתיישב עליו (אם כי זה לא קריטי מבחינתנו).
    הבעיה העיקרית עם הגרקו - במצב מקופל היא לא נכנסה לבגאז' של האוטו (יש לנו סקודה פאביה קטנה).
    חיפשנו עגלה דומה לה במאפיינים ומצאנו את הסולה, שמאוד מוצאת חן בעינינו. אבל עדיין יש כמה שאלות לגביה (לא הספקנו לבחון אותה כמו שצריך): מחוות דעת שקראתי הבנתי שהיא קצת כבדה ומסורבלת, וקשה במדרגות - אנחנו גרים בקומה ראשונה עם מדרגות.
    הקיפול שלה רק בשתי ידיים מה שעושה אותה בעייתית לנסיעה בתחבורה ציבורית (לא לעיתים קרובות אבל בכל זאת...).
    וגם לא הספקנו לבדוק אם היא נכנסת לבג'אז.

מה דעתך? האם היא מומלצת לנו בקריטריונים האלה? ואם לא - מה עוד מומלץ בסגנון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עוד שאלה לגבי סולה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עוד שאלה לגבי סולה - תגובה

קובי סופר
    23/10/2014

שלום מירי,

אם הגרקו לא נכנסה גם הסולה לא אמורה להיכנס לתא המטען. השאלה איך ניסיתם להכניס מכיוון שברכבי מיני יש להוציא את המדף (אם אין עליו רמקולים) ואז להכניס את העגלה בצורה עומדת. בדרך כלל האיבו נכנסת בקלות בצורה כזו לרכבים קטנים מהפביה.

לכן אם אהבתם את הגרקו והיא עונה לכל הדרישות שלך אני מציע שתנסו שוב לבדוק כי לדעתי היא צריכה להיכנס.

אם היא לא תתאים אני מציע לך לבדוק את בבה קונפורט סטריטי שעונה לכל הדרישות שלך. כמו כן אם יש זמן עד דצמבר, צריכה להגיע מאמאס אנד פאפאס ארמדילו פליפ שעונה לכל הדרישות שלך.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה, ועוד שאלה

מירי
    25/10/2014

אחרי שהלכנו לבדוק שוב, אני חושבת שנלך בכל זאת על הסולה. דווקא בניגוד לגרקו נכנסת לאוטו כמו שהיא, ואם מוציאים גלגל (מה שאי אפשר לעשות בגרקו) נכנסת גם בשכיבה.
    בעקבות ההמלצה שלך הסתכלתי על סרטונים של הארמדילו פליפ, נראית עגלה מדהימה! איזה קיפול נוח ועגלה יפה. לצערנו דצמבר יהיה כבר מאוחר מדי, וגם נראה לי שהיא תהיה יקרה מדי עבורנו...

יש סיכוי שהסלקל של גרקו יוכל לשבת עליה עם מתאם? המוכרים בחנות לא ידעו לומר לנו...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה, ועוד שאלה - תגובה

קובי סופר
    26/10/2014

שלום מירי,

על הסולה או על כל דגמי מאמאס אנד פאפאס לא מתלבש סל קל גרקו.
    מתלבשים סל קלים של סייבקס אשר יותר בטיחותיים מגרקו. כמו כן מקסי קוזי, בי סייף, ג'ואי ובבה קונפורט. ההמלצה שלי היא על סייבקס.
    הארמדילו פליפ עגלה מדהימה, היא לא תהיה יקרה (הערכה שלי 3000 ש"ח), אבל לצערי דצמבר זה הצפי האופטימי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו