מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- התייעצותאני26/10/2014
לפני 6 שנים היתה לי את הסטריטי. אהבתי אותה מאוד...
כעת אני מחפשת משהו קל ופרקטי, לא כבד, משהו שישמש גם כשהילדה גדולה. מבינה גם היום שאין צורך באמבטיה יותר מידי, זה לא שהילדה כל היום בעגלה...
נדלקתי על הבוגבי בי (ובחדשה אפילו יש אמבטיה :) ) היא אמנם לא בעלת הידית הכי גבוהה... (בעלי ענק) והיא דו"צ ואני בטוחה שלא ארכוש טיולון אחר בעתיד.
מבחינת תקציב - אין. מבחינת דברים מיוחדים שאנחנו צריכים אין - יש רכב עם בגאז' ענק, יש מעלית.
השאלה האם אני נעולה עליה יותר מידי או שהבחירה נכונה?
האם יש משהו אחר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התייעצות - תגובה
קובי סופר27/10/2014שלום,
הבי עגלה מעולה ודווקא יש לה ידית אחיזה די גבוהה. אני לא חושב שאת עושה טעות, יש לה המון יתרונות, היא פרקטית ולא כבדה כמו הסטריטי נוסיך לזה שהבי מספקת נוחות הליכה מדהימה בהשוואה לסטריטי והרבה עגלות אחרות. אז מלבד החסרון של מחיר יקר אני מאוד ממליץ.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה
אני28/10/2014האם יש לך המלצה על עגלה אחרת שגם יכולה לתת מענה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המלצה - תגובה
קובי סופר28/10/2014שלום,
אם יש זמן, בדצמבר צריכה להגיע מאמאס אנד פאפאס ארמדילו פליפ, מדובר בעגלה מדהימה שעונה לצרייך, היא תהיה יותר זולה מהבי באופן משמעותי.
ישנן עגלות מעולות שיכולות לתת מענה אך הן בסגנון שונה לגמרי מהבי ולכן אני לא יודע אם להמליץ על כיוון שונה, אם היית מרוצה מהסטריטי אני חושב שהבי או הארמדילו פליפ גם יתנו מענה וגם תהי מרוצה מהן.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדקתי באתר
אני28/10/2014ואני רואה שהגובה שלה 98 ס"מ - נמוך לנו... האם הידית מתכווננת?
תוכל לפרט גם קצת למה אתה ממליץ עליה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בדקתי באתר - תגובה
קובי סופר29/10/2014שלום,
הגובה לא מתכוונן לצערי, יהיה בעתיד דגם XT שכן יתכוונן אך יש עוד חזון למועד.
היא מומלצת כי היא קלה, נוחה לנסיעה, יש לה פטנט קיפול מדהים, היא מתקפלת עם הטיולון כשהוא לשני הכיוונים, לטיולון יש שכיבה מלאה. עד היום מכרנו את טיולון הארמדילו שהוא לא דו כיווני, אין לו אמבטיה או שכיבה מלאה והתגובות פנטסטיות, לכן אני חושב שמדובר במוצר מעולה עם מחיר טוב. 98 ס"מ זה הגובה של הסטריטי לכן המלצתי עליה. אם את מחפשת ידית גבוהה יותר אז אכן הבי מציעה ידית כזו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגובה ידית
אני29/10/201498 סמ התאים לגרוש.
הבעל הנוכחי כדורסלן... עבר מזמן את ה 2 מטר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
גובה ידית - תגובה
קובי סופר30/10/2014עכשיו הכל מובן, לכי על הבי, לדעתי הוא לא יתלונן. יש גם עגלות גבוהות כמו איי בי סי דיזיין, ברווי אובו, הרטן רייסר ג'י טי. מדובר בסגנון אחר של עגלות, הן גדולות יותר וכבדות יותר, לכן אני לא יודע אם להמליץ לך עליהן. אולי שווה לכם להציץ עליהן.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהידוע מה יהיה המחיר שח הפליפ?
גם מתעניינת02/11/2014נראית מעולה השאלה כמה יקרה תהיה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ידוע מה יהיה המחיר שח הפליפ? - תגובה
קובי סופר03/11/2014שלום,
עדיין לא ידוע, כשדיברתי עם היבואן הוא העריך שמחירה יהיה 2990 ש"ח לאמבטיה וטיולון, נקווה שלא יהיו שינויים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממה שהבנתי לפליפ הרגילה אין אמבטיה.
גם מתעניינת05/11/2014המחיר מתייחס אליה או לxt?
ממה שהבנתי לפליפ הרגילה אין אמבטיה. - תגובה
קובי סופר05/11/2014לארמדילו הקיימת אין אמבטיה. לארמדילו פליפ שתגיע בדצמבר תהיה אמבטיה, כמו גם לארמדילו פליפ XT שלגביה אין צפי הגעה לישראל בחודשים הקרובים.
המחיר התייחס לארמדילו פליפ הרגילה עם אמבטיה. לXT אין מחיר משוער, אני מעריך שהיא תעלה כ- 500 שקלים יותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהידוע אם יהיה אפשרלרכוש רק טיולון?
גם מתעניינת05/11/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ידוע אם יהיה אפשרלרכוש רק טיולון? - תגובה
קובי סופר06/11/2014כרגע לא ידוע.
כרגע נמכר טיולון הארמדילו הרגיל שהוא לכיוון הנסיעה בלבד במחיר מצחיק של 990 ש"ח.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה לסלקל
אני01/11/2014מתחבר לבי כמובן
ואם יש משהו מומלץ יותר ולא מתחבר לבי אשמח לשמוע
אין תקציב ויש איזופיקס ברכב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המלצה לסלקל - תגובה
קובי סופר02/11/2014שלום,
לשמחתנו בוגבו עשו מתאם לקיי פיט של צ'יקו, לדעתי הסל קל הכי מומלץ שיש בלי קשר להתחברות לעגלות. מדובר בסל קל הכי מומלץ ע"י הקונסיומר ריפורט (גוף הצרכנות הגדול בארה"ב). הסל קל זכה לציוני בטיחות גבוהים (4 כוכבים מתוך 5). הסיבה לדירוג הגבוהה הייתה נוחות התפעול שלו והנוחות לתינוק. הוא מרופד באופן מעולה והתינוקות יושבים/שוכבים בו באופו מעולה.
יש גם את הסל קל של סייבקס (אטון 3) אשר קיבל דירוג של 5 כוכבים אך הוא פחות נוח לתינוק בהשוואה לצ'יקו וגם מחירו כפול מזה של הצ'יקו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחיר
אני02/11/2014מה המחיר של הסל קל? וכמובן גם הבסיס?
מחיר - תגובה
קובי סופר03/11/2014שלום,
מחיר הצ'יקו כיום הוא באיזור 749-799 ש"ח, המחיר כולל בסיס איזופיקס.
סייבקס אטון 3 כמו שציינתי עולה כפול עם בסיס.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)