קומפלטו 2015

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• קומפלטו 2015
    עדי
    29/10/2014

היי,

רשמת לפני מספר ימים כי הגיעו לכן עגלות קומפלטו של פג פרגו של 2015 שהן הטיולון של הpopup עם האמבטיה של הבוק פלוס. רציתי לשאול כמה הדגם הזה עולה אצלכם ואם יש לכם אותו בתצוגה.

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קומפלטו 2015

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קומפלטו 2015 - תגובה

קובי סופר
    29/10/2014

שלום עדי,

יש את הדגם בתצוגה, לצערי בשלב זה אני לא יכול למסור מחירים לדגם זה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ידוע לך מתי

עדי
    30/10/2014

אני מבינה מדבריך שאתה לא יכול למסור מחיר כי הן עדיין לא למכירה, ידוע לך מתי יגיעו עוד עגלות שיהיו למכירה? צריכה עגלה לדצמבר, כדאי לי לוותר על הדגם ולרכוש כבר עגלה אחרת?

תודה רבה על התשובה המהירה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ידוע לך מתי - תגובה

קובי סופר
    30/10/2014

שלום עדי,

הן דווקא למכירה, הגיעו בשבוע שעבר ורוב הכמות נמכרה. היבואן של פג בשלב זה ביקש לא למסור מחירים או למכור אונליין ואנו מכבדים את בקשתו.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו