ויש לי שאלה לגביי מושב בטיחות בבקשה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• ויש לי שאלה לגביי מושב בטיחות בבקשה
    ים
    29/10/2014

יש לנו את האטון 3 אבל הילדה גבוהה ואני מניחה שבערך לקראת גיל 7 חודשים נצטרך להחליף.
    למרות שהקראתי לא הבנתי כ"כ.
    האם עדיף עם איזופיקס או לא? אני מעדיפה כיסא ביטחות לא משולב בוסטר ואז לעבור לבוסטר בגיל 3 בערך.
    ומה לגביי כיסא הבטיחות של גואי'? לא ראיתי אותו בהמלצות או במחני ריסוק, אולי כי הוא חדש? ומה לגביי הקוסקו סנרה? אם הוא כזה טוב וקיבל ציון 5, למה הוא זול יחסית לאוונפלו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ויש לי שאלה לגביי מושב בטיחות בבקשה - תגובה

קובי סופר
    30/10/2014

שלום ים,

תמיד עדיף איזופיקס, מנגנון האיזופיקיס מצמצם טעויות אנוש בהתקנת סל קלים או כיסאות בטיחות.
    הג'ואי טרם נבחן במבחן של גוף פרטי המפרסם את תוצאות המבחן, לכן לא ידועה רמת בטיחותו.
    אם תרכשו מושב באזור גיל 7 חודשים אני ממליץ על הצ'יקו נקסטפיט, הוא דורג עם ציון בטיחותי גבוהה והיתרון שלו שהוא מגיע לזווית שכיבה כמעט זהה לסל קל, רוב הכיסאות אינם נוחים לתינוקות בגילאים כאלו והצ'יקו סופר נח ולכן אני ממליץ עליו. הוא לא הופך לבוסטר. יש גם את הטריומף של אוונפלו שקיבל ציון בטיחותי גבוהה יותר אך לדעתי הוא פחות נח לתינוק בגיל 7 חודשים.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו