מתלבטת קשות..

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מתלבטת קשות..
    פיצהפטריות
    01/11/2014

הצלחתי לצמצם את הרשימה ל4:
    גרקו איבו
    בוגבו בי
    בייבי ג'וגר סיטי מיני 4 גלגלים
    ג'ואי כרום או טאי טאי (לא מכירה את החברות, לא יודעת לגבי עמידות לאורך זמן ועבירות...)

מה שהכי חשוב לי שהטיולון יהיה הכי שימושי ופרקטי להמשך ולא אאלץ להחליף אותו בהמשך. וכן עבירות- אני גרה במקום שיש בו הרבה מהמורות בכביש. ויציבות!
    תודה רבה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתלבטת קשות..

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתלבטת קשות.. - תגובה

קובי סופר
    02/11/2014

שלום,

מכל הרשימה הבי היא המומלצת ביותר ועונה לכל הדרישות שלך. החיסרון הוא שהיא גם הכי יקרה.

הגרקו מעולה אך תהיה פחות נוחה להליכה בהשוואה לבי.
    הבייבי ג'וגר עונה על הדרישות שלך אך יש לה חיסרון בטיולון. מדובר בטיולון חד כיווני, שינוי המצבים נעשה בעזרת שרוך ומדף הרגליים לא מתכוונן, לדעתי שילוב כל החסרונות האלו גורם לאי נוחות עבור התינוקות.
    הטאי טאי דומה לבייבי ג'וגר רק שמדף הרגליים שלה כן מתכוונן ולכן היא מומלצת יותר מהבייבי ג'וגר. אני בכל אופן תמיד ממליץ על טיולון דו כיווני.
    הכרום עונה לרוב הדרישות שלך, היא קצת גדולה בקיפול ולכן יש סיכוי שתאלצי לרכוש עוד טיולון בעתיד. זה לא כזה דבר נורא בהתחשב בעובדה שהיא זולה מהבי בכמעט 3000 ש"ח!. לכן אני ממליץ עליה בחום.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!! עזרת מאוד! שאלה על הבוגבו ב

פיצהפטריות
    02/11/2014

ראיתי שיש כל מיני, בובגבו בי, בוגבו בי פלוס ובוגבו בי 3
    יש יותר מומלצת מהאחרות? ולמה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!! עזרת מאוד! שאלה על הבוגבו ב - תגובה

קובי סופר
    03/11/2014

שלום,

לבי היו 2 גרסאות קודמות, בי, בי פלוס וכעת הבי 3. בכל אחת נעשו שינויים ושיפורים. הבי מזמן כבר לא נמכרת והבי פלוס כבר לא מיוצרת אך עדיין נמכרת במספר חנויות שנשאר להן מלאי. הבי 3 זהו כמובן הדגם החדש והמתקדם ביותר, מכיוון שאין פער מחיר משמעותי בינו לבי פלוס מן הסתם עדיף לרכוש את הבי 3.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו