מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- מושב סטיחותאני02/11/2014
צריכה המלצה למושב בטיחות לילדה בת 6.
אני ממש לא אוהבת בוסטר להגבהה בלבד... מצד שני, מדובר במושב לשנתיים וזהו.
מוכנים לשלם כמה שצריך, אין הגבלה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מושב סטיחות - תגובה
קובי סופר03/11/2014שלום,
הכי מומלץ בוסטר עם גב ולא רק ההגבהה, באוסטרליה לדוגמא אסור למכור בוסטר הגבהה כיום וחובה רק עם גב.
המומלצים ביותר הם סייבקס סולושיין ואם אין בעיית תקציב אז דגם הX-FIX.
גם גרקו אפיקס מומלץ ואוונפלו ביגקיד שלו אין עיגון איזופיקס.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
אני25/11/2014בזמנו שאלתי על בוסטר נורמלי - לא מושב הגבהה, לילדה בת 6.
אם אני חושבת כמה צעדים קדימה... אולי בעצם שווה לי לקנות מושבת בטיחות מגיל שנה עד גיל 8 (כפי שהיה לי בעבר), בהנחה שעד שהגברת תגיע לגיל 8 כבר יהיה מי שיאייש את הכסא מגיל שנה...
כי למעשה לא יהיה מי שישתמש בכיסא הזה שוב ב 4 שנים הקרובות (בכיסא שהוא מגיל 4 עד 8)
המלצות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי הסייבקס איקס פיקס
אני26/11/2014האם יש הבדל בין 2013 ל 2014?
אלו צבעים יש ב 2014?
לא תמיד רושמים מאיזו שנה, ואני תוהה איך אזהה.
למשל - אני רואה שיש אפור (הצבע המועדף עלינו) אבל באתר של סייבקס אין אפור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לגבי הסייבקס איקס פיקס - תגובה
קובי סופר26/11/2014שלום,
לגבי כסא בטיחות, זו אופצייה טובה מכיוון שרוב הכסאות מתאימים עד משקל של 30 ק"ג עם הרצועות, יש גם כאלו שהופכים לבוסטר והם מתאמים עד 45 ק"ג. אם זאת יש לזכור שיש להם תוקף מכיוון שמדובר רק בכסאות אמריקאים, בנוסף הם לא זולים.
בוסטר סייבקס כל פעם מגיע לארץ בצבעים שונים. הסיבה שאין תוקף היא מכיוון שהיצרנים האירופאים ממליצים להשתמש במוצר 5 שנים מיום הקנייה ולא לפי תוקף מיום היצור שנקבע ע"י היצרן. אם נתקלת בסייבקס עם תוקף סביר להניח שהוא יועד לשוק האמריקאי. בדרך כלל אין עליהם תוקף או תאריך יצור. סייבקס יצאו בבוסטרים חדשים לקראת 2015, אני לא יודע מתי הם יגיעו לארץ ואולי זאת הסיבה שאת לא רואה את הצבע.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז
אני26/11/2014אם כסא בטיחות שהופך לבוסטר - על מה אתה ממליץ?
אני באמת מעדיפה גם את החגורות בטיחות של הכסא ולא של הרכב, תופס הרבה יותר טוב.
אין לי בעיה שיהיה יקר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אז - תגובה
קובי סופר28/11/2014שלום,
אני ממליץ על אוונפלו מאסטרו, זול וטוב. יש את הסקיור 300 ו 400 אשר משופרים בהשוואה למאסטרו וכמובן שגם הם מומלצים.
וגם גרק נאוטילוס או ארגוס (נאוטילוס משופר) מומלצים.
עכשיו נשאר ללכת לחנות ולבדוק פיזית בחנות, ברכב, להושיב את הילד/ה ולראות מה נח להם יותר. בטיחותית כמעט ואין הבדלים משמעותיים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לגבי
אני29/11/2014איוונפלו סימפוני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעד מתי
אני29/11/2014המבצעים באתר שלכם (בייבי קלאב)
רשום מבצעי סוף השנה.
אני פשוט לא יודעת מתי נוכל לעבור שם...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עד מתי - תגובה
קובי סופר30/11/2014שלום,
הסימפוני מעולה אבל הוא גדול ומסורבל, אם את לא צריכה את זה לתינוק קטן הייתי ממליץ על המושבים שכתבתי.
כל המבצעים באתר שלנו הם עד סוף השנה או גמר במלאי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)