מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- המלצה לעגלהאוריה05/11/2014
שלום,
מחפשת המלצה לעגלה איכותית שתחזיק למס' רב של שנים.
חשוב לי שהעגלה תהיה קלה לנשיאה מכיוון שאנו גרים בקומה שלישית בלי מעלית אך אם זאת גם תהיה יציבה.
שמעתי שאינגליזינה דגם זיפי נחשבת לעגלה טובה אך כשהייתי בשילב אמרו שכיום כרב אין אותה. האם באמת אי אפשר להשיג אותה?
הדגם החדש של אינגליזינה נראה לי לא פרקטי מכיוון שהשלדה שלו לבנה ונראה לי שזה יפגם ויתלכלך במהירות.
מה עם ביבי ג'וגר סיטי מיני 4 גלגלים? נחשבת לעגלה טובה קלה איכותית?
קצת קשה לי עם זה שאי אפשר להשכיב את הטיולון...
אלו עוד עגלות איכותיות מניסיון מומלצות
אני מאוד אשמח לשמוע. אנחנו כבר צריכים להזדרז ולהזמין
תאריך הלידה כבר אוטוטו מתקרב בעז"ה.
תודה רבה1* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין פרט נוסף..
אוריה05/11/2014חוץ מזה שגרים בקומה השלישית גם חדר המדרגות די צר....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המלצה לעגלה - תגובה
קובי סופר06/11/2014שלום אוריה,
לצערנו יצרני העגלות מתקדמים ותקנים משתנים ולכן הזיפי כבר מיושנת ויש לה מחליפה כפי שראית.
אני פחות ממליץ על הבייבי ג'וגר. אני כן ממליץ על ביבה טאי טאי אשר שוקלת 6.6 ק"ג, מתקפלת קטן, יש לה ידית נשיאה לעליה במדרגות והיא צרה (52 ס"מ) ויכולה להכנס במקומות צרים. יש גם את הולקו זי אשר דומה לטאי טאי, היא כדה יותר (8 ק"ג) אבל יותר מעוצבת ונוחה להליכה. לשתי העגלות שציינתי יש מדף רגליים מתכוונן לנוחות התינוק, דבר שאין בבייבי ג'וגר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)