טיולון צ'יקו לייטאווי

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• טיולון צ'יקו לייטאווי
    Bina
    16/11/2014

היי קובי,
    בת הארבעה חודשים שלנו תכף תהייה גדולה מדי לאמבטיה שלה. עד פברואר אנחנו גרים אצל ההורים בבניין עם מדרגות. עד היום, הייתי מורידה את העגלה בחלקים, ובכמה שלבים, קודם הבסיס ואחר כך התינוקת בתוך האמבטיה... כשתעבור לטיולון זה לא יתאפשר יותר. ולהוריד את העגלה ביד אחת פשוט כבד מדי. בהמשך גם אצטרך לנסוע איתה באוטובוסים.

אני מחפשת המלצות לטיולון קל(!) שניתן לקיפול ביד אחת אבל נשכב ל180 או לכמעט 180 מעלות, שלא עולה כמו עגלה.

חברה הציעה את הצ'יקו לייטאוי, מה דעתך עליו?
    האם יש לך הצעות אחרות שיכולות להתאים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיולון צ'יקו לייטאווי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיולון צ'יקו לייטאווי - תגובה

קובי סופר
    16/11/2014

שלום בינה,

הלייטאווי הוא טיולון מצוין, הוא נשכב למצב שטוח כך שהוא יתאים גם לגיל קטן. אני ממליץ על דגם הUSA המשודרג יותר, בעיקר מכיוון שיש לדגם זה ידית נשיאה (שאין בדגם הבסיסי) וזה יקל מאוד על ההורדה/עלייה במדרגות כאשר ביד אחת יהיה לך טיולון וביד השנייה תינוקת.

בנוסף אני ממליץ לך לבדוק טיולון של בייבי קרגו, טיפה יותר יקר מהלייטוואי USA אך מלבד ידית הנשיאה יש לו רצועה לכתף וזה עוד יותר מקל בירידה/עלייה של מדרגות עם תינוקת.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו