עגלות - אכולת התלבטות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלות - אכולת התלבטות
    ברכה
    16/11/2014

הי.
    התלבטות בין מספר דגמים:
    פג בוק פלוס
    מוצי 4 רידר
    ביבי גוגר סיטי מיני
    גוד ביבי דגם ללה
    bravi דגם ovo

הפג מכוערת, המוצי מסורבלת וכבדה, גוד ביבי לא מוכרת אבל מאד יפה כנל Bravy.
    אשמח לשמוע חוות דעתכם, אנחנו מחפשים משהוא טוב ויציב, קליל ונח, (אנחנו גרים בקומה רביעית בלי מעלית) ושיחזיק מעמד לכל הילדים הבאים (אנחנו רק בלידה ראשונה)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלות - אכולת התלבטות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עגלות - אכולת התלבטות - תגובה

קובי סופר
    18/11/2014

שלום ברכה,

אני קודם מציע שתבדקי עגלה ע"פ הסדר הנכון ואל תפסלי עגלה כי היא מכוערת.
    בסופו של דבר עגלה היא לא פריט אופנה וחשוב שתתאים לצרכים שלך לפני עניין היופי, לצערי עיצוב העגלה הפך להיות הצורך הכי חשוב היום להמון הורים וחבל לי על כך.

מוצי ממש לא תתאים לצרכים שלך, היא כבדה מאוד, ענקית בקיפול ומסורבלת אז למה להתלבט לגביה?
    הברווי פחות או יותר נכנסת להגדרה של המוצי, היא רק צרה יותר אבל זה לא יתן לך הרבה.
    גוד בייבי ללה היא עגלה פשוטה, לטיולון אין שכיבה שטוחה ולכן אני פחות ממליץ, גם בברווי הטיולון דומה.

הפג מעולה, נוחה לקיפול, משקלה סביר, היא דו כיוונית ויש לטיולון שכיבה שטוחה, אחת העגלות שאני יותר ממליץ עליהן. אם חשוב לך עיצוב תבדקי את הבוק פיור של 2015.

הבייבי ג'וגר שאני לא הכי ממליץ עליה יכולה להיות לך מעולה בעיקר בגלל הקיפול והמשקל. בסגנון הייתי ממליץ לך לבדוק את הביבה טאי טאי.

אם הלידה לקראת סוף דצמבר או יותר מאוחר, אני ממליץ לך לבדוק את הארמדילו פליפ של מאמאס אנד פאפאס שתגיע לארץ בשבועות הקרובים, היא פחות או יותר עונה לכל הצרכים שלך ולטעמי היא גם נראית טוב.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואו תודה!

ברכה
    18/11/2014

איך המאמס אנד פאפס במחיר? יקרה יותר מפג?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואו תודה! - תגובה

קובי סופר
    19/11/2014

שלום ברכה,

היא תהיה זולה כמה מאות שקלים מהפג.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו