מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלות - אכולת התלבטותברכה16/11/2014
הי.
התלבטות בין מספר דגמים:
פג בוק פלוס
מוצי 4 רידר
ביבי גוגר סיטי מיני
גוד ביבי דגם ללה
bravi דגם ovo
הפג מכוערת, המוצי מסורבלת וכבדה, גוד ביבי לא מוכרת אבל מאד יפה כנל Bravy.
אשמח לשמוע חוות דעתכם, אנחנו מחפשים משהוא טוב ויציב, קליל ונח, (אנחנו גרים בקומה רביעית בלי מעלית) ושיחזיק מעמד לכל הילדים הבאים (אנחנו רק בלידה ראשונה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עגלות - אכולת התלבטות - תגובה
קובי סופר18/11/2014שלום ברכה,
אני קודם מציע שתבדקי עגלה ע"פ הסדר הנכון ואל תפסלי עגלה כי היא מכוערת.
בסופו של דבר עגלה היא לא פריט אופנה וחשוב שתתאים לצרכים שלך לפני עניין היופי, לצערי עיצוב העגלה הפך להיות הצורך הכי חשוב היום להמון הורים וחבל לי על כך.
מוצי ממש לא תתאים לצרכים שלך, היא כבדה מאוד, ענקית בקיפול ומסורבלת אז למה להתלבט לגביה?
הברווי פחות או יותר נכנסת להגדרה של המוצי, היא רק צרה יותר אבל זה לא יתן לך הרבה.
גוד בייבי ללה היא עגלה פשוטה, לטיולון אין שכיבה שטוחה ולכן אני פחות ממליץ, גם בברווי הטיולון דומה.
הפג מעולה, נוחה לקיפול, משקלה סביר, היא דו כיוונית ויש לטיולון שכיבה שטוחה, אחת העגלות שאני יותר ממליץ עליהן. אם חשוב לך עיצוב תבדקי את הבוק פיור של 2015.
הבייבי ג'וגר שאני לא הכי ממליץ עליה יכולה להיות לך מעולה בעיקר בגלל הקיפול והמשקל. בסגנון הייתי ממליץ לך לבדוק את הביבה טאי טאי.
אם הלידה לקראת סוף דצמבר או יותר מאוחר, אני ממליץ לך לבדוק את הארמדילו פליפ של מאמאס אנד פאפאס שתגיע לארץ בשבועות הקרובים, היא פחות או יותר עונה לכל הצרכים שלך ולטעמי היא גם נראית טוב.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואו תודה!
ברכה18/11/2014איך המאמס אנד פאפס במחיר? יקרה יותר מפג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ואו תודה! - תגובה
קובי סופר19/11/2014שלום ברכה,
היא תהיה זולה כמה מאות שקלים מהפג.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)