המלצה לעגלה לפי תקציב

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה לעגלה לפי תקציב
    שני מלכה
    18/11/2014

שלום קובי,
    הלידה מתקרבת ואיתה הבלבול גדל...
    ראיתי המון דגמים שונים.
    התקציב שלי הוא לעגלה משולבת קומפלט
    עד 3500₪ .
    אשמח אם תיתן את חוות דעתך המקצועית ותיתן לי 2 -3 אפשרויות לעגלה נוחה לקיפול, גודל אמבטיה סביר ונוחה לגובה שלי...יחסית גבוהה 1.75 מטר.
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצה לעגלה לפי תקציב

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המלצה לעגלה לפי תקציב - תגובה

קובי סופר
    19/11/2014

שלום שני,

בתקציב הזה אני ממליץ על 3 עגלות: ג'ואי כרום, זולה משמעותית מהתקציב אך מדובר בעגלה מעולה, גבוהה, נוחה לתפעול וקיפול ואמבטיה בגודל סביר.
    מאמאס אנד פאפאס סולה, טיפה יקרה מהג'ואי אך לא בהפרש משמעותי, החיסרון שהיא קצת נמוכה.
    נבינגטון קדט, היקרה מהשלוש אך שוב לא בהבדל עצום. היא גם בגובה סביר, מגיעה יותר מאובזרת מהשניים הקודמות.

אני ממליץ לבדוק את שלושתן, ללכת איתן, לקפל, לבדוק ברכב וכו' ואז לקבל החלטה.

בנוסף יש גם את קאם דינמיקו שעולה כרגע 3790 ש"ח ושווה לבדוק אותה אך היא נמכרת רק אצלנו כרגע.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על המקצועיות

שני מלכה
    19/11/2014

תודה על ההכוונה..בהחלט אבדוק?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קאם - תגובה

קובי סופר
    20/11/2014

שלום רחלי,

נכון אבל מדובר בדגם הפשוט של הדינמניקו אשר מגיע עם בדי ניילון. בנוסף הם מחייבים על הבסיס 200 ש"ח שאמור להיות כלול בחבילה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו