הארמדילו פליפ

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• הארמדילו פליפ
    אני
    22/11/2014

הבנתי שהעגלה של מאמס אנד פאפס ארמדילו פליפ הולכת להגיע לארץ באמצע דצמבר יש לי כמה שאלות לגבי העגלה:
    אני עתידה ללדת בתחילת\אמצע ינואר תהיה אפשרות לראות דגם ולהזמין אותה לפני אמצע דצמבר?
    העגלה הזאת תכלול טיולון ואמבטיה?
    האם העגלה הנ"ל הולכת להיות יותר גבוהה מהסולה? כי האמבטיה של הסולה יושבת קצת נמוך...
    איזה סל קל יהיה אפשר לחבר לה? יהיה צורך במתאמים מיוחדים לסל קל?
    באיזה צבעים היא תגיע לארץ?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הארמדילו פליפ

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הארמדילו פליפ - תגובה

קובי סופר
    23/11/2014

שלום זהרית,

הארמדילו צפויה להגיע ב- 20 לדצמבר לארץ, לחנויות היא תגיע עד שבוע לאחר מכן (לכל המאוחר). כמובן שיהיה ניתן לראות אותה לפני ינואר ולהזמינה מכיוון שהיא כבר תהיה במלאי. מה שכן יגיע מלאי קטן בשלב ראשון ולכן מומלץ יהיה לא לחכות יותר מדי.
    אנו עושים מאמצים יחד עם היבואן להטיס עגלת דוגמא לתצוגה שתגיע בימים הקרובים. אנו נעדכן בדף הפייסבוק של בייבי קלאב כשהיא תגיע.

ראיתי אותה לפני חודשיים, ממה שאני זוכר היא באותו הגובה של הסולה, אולי טיפה יותר גבוהה. אני לא חושב שגובה נמוך הוא חיסרון. הרבה פעמים אנו יושבים ואז העגלה בגובה שלך ולא צריך כל דקה לקום ולראות שהכל בסדר. בנוסף עגלות גבוהות סוגרות את שדה הראיה, לא פעם שמעתי על אימהות בגובה ממוצע עם עגלה גבוהה שנתקלו בעץ, תמרור וכו' רק בגלל שהאמבטיה סגרה את שדה הראייה. ולסיום, התקנים הבינלאומיים מחייבים את היצרנים לא לעשות את הטיולון גבוהה מדי, לכן עניין הגובה מתבטא רק בשלב האמבטיה שגם ככה זהו שלב קצר מאוד.

כדי לחבר סל קל יש צורך במתאמים, בשלב זה אני לא יודע לומר אם המתאמים יהיו כלולים בעגלה או שיהיו בתוספת מחיר.
    על אותם מתאמים מתלבשים סל קלים של: סייבקס, בי סייף, ג'ואי, בבה קונפורט ומקסי קוזי. הסל קלים של סייבקס הם המומלצים ביותר לדעתי.

היא תגיע בארבעה צבעים: שחור, אדום, שמנת וטורקיז.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ארמדילו פליפ - פגוש

רחלי
    23/11/2014

היי,

האם לארמדילו פליפ יהיה פגוש לילד?

תודה,
    רחלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ארמדילו פליפ - פגוש - תגובה

קובי סופר
    23/11/2014

שלום רחלי,

לארמדילו לא יהיה פגוש.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאמס אני פאפס ארמדיליו פליפ

מאיה
    28/12/2014

שלום,
    האם יש בחנות את הדגם של ארמדיליו פליפ?.
    האם ניתן לשנות את הכיוון של הטיולון כך שיהיה גם מופנה לכיוון האם?.
    לאיזו זווית הטיולון נשכב?.
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאמס אני פאפס ארמדיליו פליפ - תגובה

קובי סופר
    29/12/2014

שלום מאיה,

את הדגם אין בחנות והוא מתעכב. אני לא יודע לומר מתי הוא יגיע בדיוק לארץ. זה יכול להיות בשבוע הקרוב ויכול להיות גם בסוף ינואר.
    המושב הוא דו כיווני. העגלה מתקפלת עם המושב כשהוא פונה ל-2 הכיוונים והטיולון מגיע לזווית שטוחה של כמעט 180 מעלות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ושאלה נוספת

מאיה
    29/12/2014

קובי שלום,
    תודה רבה על תגובתך המהירה.
    כיצד יהיה ניתן לעקוב אחר הגעת העגלה?.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ושאלה נוספת - תגובה

קובי סופר
    30/12/2014

שלום מאיה,

פשוט לעקוב אחרי דף הפייסבוק של בייבי קלאב.
    בשנייה שנקבל נפרסם שהיא הגיע.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו