חוות דעת על עגלות מבית CAM

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• חוות דעת על עגלות מבית CAM
    יולי
    23/11/2014

שלום, אני אשמח לקבל חוות דעת על עגלת הסינכרו פופ NEONATO והקומבי פאמילי מבית CAM. אני מתלבטת בין שניהן כי אהבתי את העצוב שלהן... אני מחפשת עגלה שלא תהיה כבדה מידי, עם סלקל אמבטיה וטיולון ושתהיה נוחה ונעימה (מבחינת בדים ואיוורור) לתינוקת.

ובלי קשר לשני עגלות אלו- מבחינת עגלות זולות האם אתה היית ממליץ בכלל לשקול עגלות של איזי בייבי ובייבי סייף?

אודה לעזרה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוות דעת על עגלות מבית CAM

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוות דעת על עגלות מבית CAM - תגובה

קובי סופר
    24/11/2014

שלום יולי,

העגלה היחידה של CAM שעליה אני ממליץ היא הדינמיקו, דגמי הסינכרו והפופ מתקפלות לקיפול מטריה קטן וזהו למעה היתרון היחידי שלהן. על חשבון יתרון זה מקבלים חסרונות כמו: סל חפצים מאוד קטן ולא נגיש, תמיכת גב חלקית בטיולון וחופש בשילדה שמשפיע מאוד על נוחות ההליכה. הבדים של קאם איכותיים.

בעגלות זולות את מתפשרת על בדים לא איכותיים, שכיבה לא טובה בטיולון ואיכות חומרים ברמה נמוכה. אם כבר הולכים לכיוון הזול, יש היום עגלות במחירי סוף שנה כמו מאמאס אנד פאפאס סולה או ג'ואי כרום אשר נמכרות במחיר טוב ביחס לתמורה שהן נותנות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו