בחירת טיולון

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• בחירת טיולון
    נועה
    24/11/2014

היי קובי!!

הילדון בן 3 חודשים ודי גבוה, האמבטיה כבר קצרה לו. יש לנו סטוקי שקיבלנו והטיולון הרי ללא שכיבה מלאה...
    אני רוצה לקנות טיולון קליל שנשכב 180, מרווח, יציב ועדיף כזה שניתן יהיה לשאת אותו עם רצועה.

הדגמים שחשבתי עליהם עד כה הם מקלארן xt, יויו של בייביזן, ציקו לייטוואי וראיתי שהמלצת על גואי בריסק.

על מה מהם אתה ממליץ? אולי אפילו דגם אחר?

תודה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחירת טיולון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בחירת טיולון - תגובה

קובי סופר
    24/11/2014

שלום נועה,

באמת אני נמנע כאן מלהמליץ על עגלות ללא שכיבה שטוחה בטיולון וזו אחת מהסיבות.

לדעתי היויו לא תתאים לך מכיוון שהשכיבה של הטיולון לא ישרה והיא בשיפוע, אם בכל זאת את רוצה לחשוב עליה אז מומלץ לבדוק אותה עם התינוק.

מקלארן XT הוא טיולון מעולה אך נמכר במחיר מוגזם לדעתי. טיולונים כמו הג'ואי בריסק דלוקס וצ'יקו לייטוואי מספקות כמעט כל מה שקיים בXT בפחות מחצי מחיר!
    הלייטוואי קצת צרה ולכן אני ממליץ להשכיב את התינוק בתוכה גם כן ולבדוק.
    הבריסק רחבה יותר ויש לה מעקה, דבר שכרוך בתשלום בלייטוואי ובמקלארן לא קיים.
    עוד טיולון מומלץ הוא הסייבקס אוניקס, הוא רחב, יש לו גגון עצום, מעקה בדים מעולים ומחירו באזור ה- 900 ש"ח.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

נועה
    24/11/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו