עגלה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלה
    רחלי
    26/11/2014

היי,

אני מחפשת עגלה מגיל לידה שכוללת אמבטיה וטיולון.
    חשוב שהעגלה תהיה נוחה בדרך עירונית, טיולון מסתובב, קלה לקיפול, במשקל סביר ובמחיר סביר.

ראיתי את הטאי טאי שנראית נוחה וקלילה, אבל הטיולון לא מסתובב, אז זאת לא אופציה.
    חשבתי להמתין לארמדילו פליפ, שנראית מצויין בסירטונים אבל אין לה פגוש, אז גם האופציה הזאת ירדה.

כרגע העגלה שנראית הכי מתאימה לצרכים שלי היא הג'ואי כרום, אבל אני עדיין מתלבטת.

אשמח לשמוע את דעתך לגבי דגם היפי וביבו של ביבה, אלה שני דגמים שלא מדוברים כ"כ ברשת.

האם יש עגלות נוספות שיכולות להתאים?

תודה,
    רחלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיטי מיני בייבי גוגר

מיכל באומן
    27/11/2014

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיטי מיני בייבי ג'וגר - תגובה

רחלי
    27/11/2014

תודה, אבל לא התרשמתי כ"כ מהעגלה הזאת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיטי מיני בייבי גוגר - תגובה

קובי סופר
    28/11/2014

אני מבין שאת חפרפרת שמפרסמת חנויות זה לא יעזור, בייבי ס... יקרים יותר מחנויות אחרות אז חידלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלה - תגובה

קובי סופר
    28/11/2014

שלום רחלי,

לדעתי הכרום באמת עונה לצרכים שלך ולכן אני ממליץ עליה. את יכולה לבדוק את הסולה של מאמאס אנד פאפאס שכרגע נמכרת במחיר זול וקרוב לכרום וגם את הנבינגטון קדט.
    הארמדילו פליפ מדהימה לדעתי ושווה לחכות ולראות אותה פיזית, יתכן ותסכימי לוותר על הפגוש לאחר שתראי את יתרונותיה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

רחלי
    28/11/2014

תודה.

מה לגבי דגמים היפי וביבו של ביבה?
    מתאימים? מומלצים?

אתה לא חושב שפגוש זה משהו חשוב בעגלה, לנוחות ולבטיחות של הילד?

תודה,
    רחלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - תגובה

קובי סופר
    30/11/2014

שלום רחלי,

לא שמתי לב ששאלת לגביהם, סליחה.

למעשה ביבה הפסיקה לפני כשנתיים את הייצור של דגמים אלו ולכן לא ניתן לרכוש אותם.
    גם אם תמצאי אני ממליץ לוותר מכיוון שיהיה קשה להשיג להם חלקי חילוף בעתיד.

לגבי פגוש, רוב הטיולונים (אלו שרוכשים בנפרד ולא מגיעים עם העגלות) הם ללא פגוש ולרוב הפגוש רק מפריע. אין לו שום שימוש בטיחותי. מה שכן, הוא מאפשר לתינוק לאחוז בו, ניתן לשים עליו משחקים ועוד. יש תינוקות שאוהבים את זה. מצד שני אם לא מרגילים אותם לזה הם לא יהיו זקוקים לו.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו