מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלהרחלי26/11/2014
היי,
אני מחפשת עגלה מגיל לידה שכוללת אמבטיה וטיולון.
חשוב שהעגלה תהיה נוחה בדרך עירונית, טיולון מסתובב, קלה לקיפול, במשקל סביר ובמחיר סביר.
ראיתי את הטאי טאי שנראית נוחה וקלילה, אבל הטיולון לא מסתובב, אז זאת לא אופציה.
חשבתי להמתין לארמדילו פליפ, שנראית מצויין בסירטונים אבל אין לה פגוש, אז גם האופציה הזאת ירדה.
כרגע העגלה שנראית הכי מתאימה לצרכים שלי היא הג'ואי כרום, אבל אני עדיין מתלבטת.
אשמח לשמוע את דעתך לגבי דגם היפי וביבו של ביבה, אלה שני דגמים שלא מדוברים כ"כ ברשת.
האם יש עגלות נוספות שיכולות להתאים?
תודה,
רחלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיטי מיני בייבי גוגר
מיכל באומן27/11/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיטי מיני בייבי ג'וגר - תגובה
רחלי27/11/2014תודה, אבל לא התרשמתי כ"כ מהעגלה הזאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
סיטי מיני בייבי גוגר - תגובה
קובי סופר28/11/2014אני מבין שאת חפרפרת שמפרסמת חנויות זה לא יעזור, בייבי ס... יקרים יותר מחנויות אחרות אז חידלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עגלה - תגובה
קובי סופר28/11/2014שלום רחלי,
לדעתי הכרום באמת עונה לצרכים שלך ולכן אני ממליץ עליה. את יכולה לבדוק את הסולה של מאמאס אנד פאפאס שכרגע נמכרת במחיר זול וקרוב לכרום וגם את הנבינגטון קדט.
הארמדילו פליפ מדהימה לדעתי ושווה לחכות ולראות אותה פיזית, יתכן ותסכימי לוותר על הפגוש לאחר שתראי את יתרונותיה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
רחלי28/11/2014תודה.
מה לגבי דגמים היפי וביבו של ביבה?
מתאימים? מומלצים?
אתה לא חושב שפגוש זה משהו חשוב בעגלה, לנוחות ולבטיחות של הילד?
תודה,
רחלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה - תגובה
קובי סופר30/11/2014שלום רחלי,
לא שמתי לב ששאלת לגביהם, סליחה.
למעשה ביבה הפסיקה לפני כשנתיים את הייצור של דגמים אלו ולכן לא ניתן לרכוש אותם.
גם אם תמצאי אני ממליץ לוותר מכיוון שיהיה קשה להשיג להם חלקי חילוף בעתיד.
לגבי פגוש, רוב הטיולונים (אלו שרוכשים בנפרד ולא מגיעים עם העגלות) הם ללא פגוש ולרוב הפגוש רק מפריע. אין לו שום שימוש בטיחותי. מה שכן, הוא מאפשר לתינוק לאחוז בו, ניתן לשים עליו משחקים ועוד. יש תינוקות שאוהבים את זה. מצד שני אם לא מרגילים אותם לזה הם לא יהיו זקוקים לו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)