מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- אוונפלו סקיורדאני29/11/2014
אני רואה שיש דגם שנקרא SecureKid Platinum DLX
זה ה 400?
כי בתמונות זה נראה שונה מה-400
אם זה אכן שונה - מה ההבדלים?
סליחה על כל הבלבול מוח... אני פשוט מקווה שהכיסא הזה אכן ישמש שנים ארוכות... אז...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אוונפלו סקיורד - תגובה
קובי סופר30/11/2014שלום,
הסקיור קיד פלטינום הוא ה- 400 עם שיפורים.
השיפורים הם: הבד, הבדים של דגמי הפלטינום הם בדים מיוחדים לא מתחממים כמעט, לא מחום גופו של התינוק ולא מהשמש, הדבר בעיקר מצמצם עד מונע הזעה וגב רטוב לאחר נסיעה בקיץ.
בנוסף יש בצידי הבוסטר שני תופסנים לווי המתכת של הרצועות, לאחר שחרור התינוק מהמושב שמים את הווים בתוך התופסנים, הדבר שומר שווי הברזל לא יתחממו ובנוסף לא צריך לחפש אותם מתחת לישבן התינוק.
צריך להבין שבארה"ב אין סקיור 400 או 300. יש LX שזה ה- 300 ויש DLX שזה ה 400 וכעת יש גם את הפלטינום.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלישיית הגמר...
אני30/11/2014אז אני מניחה שכעת אני צריכה לבחור בין:
1. סקיורד 400 (אני מבינה שלא משנה אם פלטיניום או לא מבחינה בטיחותית - תקן אותי אם אני טועה)
2. גרקו האוטילוס
3. גרקו ארגוס
אז מה מחליטים?
בהנחה שהלכתי לחנות, בדקתי ושלושתם זהים בנוחות מכל הבחינות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחיר
אני01/12/2014ידוע לך מה טווח המחירים של ארגוס 70? מה נחשב מחיר טוב?
האם יש לכם אותו בבייבי קלאב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מחיר - תגובה
קובי סופר01/12/2014שלום,
הארגוס 70 מוצג אצלנו, הוא עולה: 980 ש"ח. לדעתי נשאר לנו רק מתצוגה כרגע אבל ניתן להזמין. אין הבדל משמעותי בינו לנאוטליוס, ההבדל העיקרי הוא שכיוונון גובה הרצועות נעשה ביותר קלות.
לגבי מה מבין כל הדגמים, אני לא יכול להצביע על אחד, לעצמי לקחתי את הסקיור 400 (לצערי לא היה את הפלטינום באותה עת) מסיבה אחת עיקרית, הוא הבוסטר שההתקנה שלו הכי פשוטה ומהירה, מכיוון שאני נוהג ברכב שאני צריך לפרק ולהרכיב אותו כמעט באופן יומיומי עניין ההתקנה הפך ליתרון משמעותי. היום גם הייתי לוקח את הפלטינום מכיוון שאחרי כל נסיעה בקיץ אני מוציא ילד עם גב רטוב.
בכל אופן אין הבדל בטיחותי בין ה400 הרגיל לפלטינום.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבולבלת...
אני01/12/2014אני ממש מבולבלת מכל הכסאות.
אני יודעת שלא משנה מה מהם כולם טובים.
ועדין אני לא יודעת מה להחליט.
מה שגורם לי לנטות לגרקו זה הרצועות הפנימיות שטובות לטווח יותר ארוך מהאוונפלו.
אצלי הכסא נשאר ברכב, לא הולך לשומוקום אחר אז עניין ההתקנה פחות רלוונטי מבחינתי.
סליחה על כל הכאב ראש, אבל אתה ממש ממש ממש עוזר!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה. אני מקווה...
אני01/12/2014קראתי שעדיף כיסא לא מאוד כבד. ראיתי שהאוונפלו שוקלים 8.4 והגרקו 11, 11.3
יש לך מושג בעניין הזה של המשקל? שבמקרה של תאונה המשקל הגבוה לא לטובת הילד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש מצב שהתפספסתי...?
אני03/12/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יש מצב שהתפספסתי...? - תגובה
קובי סופר03/12/2014אני לא חושב שזה צריך להיות שיקול מכיוון שהבדל המשקל הוא מזערי, כמו כן הם קיבלו ציוני בטיחות די זהים ולכן לא צריך להכניס פרט זה לשיקול.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה המחיר
אני01/12/2014של אוונפלו פלטיניום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)