עגלת CAM FLUIDO 2014

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלת CAM FLUIDO 2014
    שואנה
    02/12/2014

היי! אני מעוניינת לשמוע חוות דעת על העגלה הזו, לצערי אין בארץ יותר מדי עליה....בנוסף מעניין אותי לדעת איך היא נסגרת כי לא מצאתי פירוט וסרטון בשום מקום!

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלת CAM FLUIDO 2014

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עגלת CAM FLUIDO 2014 - תגובה

קובי סופר
    02/12/2014

שלום שואנה,

מדובר בדגם חדש מאוד ולכן המידע לגביו מצומצם. הקיפול דורש תרגול אבל לאחר שלומדים אפשר לחיות איתו בשלום. צריך לקחת בחשבון שהגלגלים קטנים והיא במקומות מסוימים לא תהיה נוחה להליכה.
    אני ממליץ לך לבדוק את הדינמיקו של קאם שכבר רצה שנתיים ומהתגובות שאני מקבל אנשים מאוד מרוצים ממנה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה הזריזה! שאלה לגבי הד

שואנה
    02/12/2014

האם בדינמיקו יש גלגלים גדולים יותר? האם מבחינת משקל וקיפול היא זהה לפלודיו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה הזריזה! שאלה לגבי הד - תגובה

קובי סופר
    02/12/2014

שלום שואנה,

בדינמקו הגלגלים גדולים יותר ולכן היא נוחה יותר להליכה, הקיפול דומה אבל עדיין בדינמיקו הוא יותר קל לביצוע. מה שכן הדינמיקו טיפה יותר גדולה לאחר הקיפול וגם יותר כבדה ב- 2 ק"ג.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זקוקה להמלצתך

שואנה
    02/12/2014

עכשיו אני גם מבינה שההבדל במחיר ביניהן די משמעותי...ההבדל מעל 500 ש"ח יקרה יותר הדימניקו...השימוש שלי הוא עירוני בעיקר (מבחינת הגלגלים) והמשקל הוא פרמטר חשוב כי אני גרה בקומה 3 ללא מעלית...אז האם הפלודיו תהיה בחירה טובה? התלבטתי מאוד גם על הגרקו איבו כי היא גם קלה וגם נוחה לקיפול אבל לא אהבתי את העיצוב והדגמים שלה...השאלה כמה הקיפול של הפלודיו מסורבל? ראיתי בחנות את הקומבי פמילי של קאם והקיפול היה נראה לי מסורבל...אתה לא חושב? מה אתה ממליץ מבין אלו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זקוקה להמלצתך - תגובה

קובי סופר
    03/12/2014

שלום שואנה,

בהחלט צריך לקחת בחשבון את השימוש העתידי. הפולדיו היא יותר עגלה עירונית ואם אין לך צורך ביותר מכך ואת חייבת עגלה קלה אז אולי זו העגלה בשבילך. האיבו גם עגלה מעולה אך הקאם איכותיות יותר. על הקומבי פמלי אני לא ממליץ בכלל, היא גם לא נוחה להליכה, גם אין תמיכת גב מלאה בטיולון, גם הסל קטן ולא נגיש. לגבי קיפול הפולדיו, עד שלא תתנסי לא תדעי, קשה לומר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה קובי! היום הייתי בחנות

שואנה
    03/12/2014

הקיפול שלה די פשוט....אומנם מצריך 2 ידיים אבל די פשוט...ממש ממש שונה מהקומבי פמילי....היא גם די קלה...גם עם הקיפול יחד עם הטיולון היא די קלה... ממש התלהבתי ממנה...הדבר היחיד שמרגיש "מצועצע" זה השלדה....מרגיש קצת פלסטיקי כזה...אולי זה גם בגלל הצבע הכסוף...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה קובי! היום הייתי בחנות - תגובה

קובי סופר
    04/12/2014

שלום שואנה,

כמו שציינתי הקיפול לא מהמסובכים רק דורש תרגול קל.
    השלדה נראית כך מכיוון שהיא קלה והגלגלים קלים אך בדרך כלל קאם עושים מוצרים אמינים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו