סימפוני או טריומף?!

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• סימפוני או טריומף?!
    שירן.ח
    02/12/2014

הי קובי!
    אני כבר מבולבלת... יש לי ילדה בת שנה ואני אומרה ללדת שוב בקרוב בע"ה. יש לי סלקל וכעת אני רוצה לקנות כיסא.
    ידוע לי כי ההבדל בין האוונפלו סימפוני לטריומף זה שהסימפוני הופך לבוסטר והטריומף לא. ובנוסף, הפער במחיר ביניהם הוא רב.
    1. באיזה גיל/ משקל עוברים לבוסטר? האם בכלל מגיעים לשלב הבוסטר, הרי יש תוקף לכיסא, אז אולי אין טעם לקנות משהו שיהפוך לפג תוקף ויצא משימוש עוד לפני שלב הבוסטר...
    2. על איזה בוסטר מדובר בסימפוני- בוסטר גב או רק ההגבהה (שלמיטב ידיעתי עולה ממש מעט ואז אין בעיה לרכוש אותו בנפרד)?
    3. מה היית ממליץ לקנות כשיש פער של שנה בין ילדים?
    אשמח לקצת סדר...

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סימפוני או טריומף?!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סימפוני או טריומף?! - תגובה

קובי סופר
    03/12/2014

שלום שירן,

1. באיזה גיל/ משקל עוברים לבוסטר? האם בכלל מגיעים לשלב הבוסטר, הרי יש תוקף לכיסא, אז אולי אין טעם לקנות משהו שיהפוך לפג תוקף ויצא משימוש עוד לפני שלב הבוסטר...

לגבי תוקף אין לך מה לדאוג מכיוון שלסימפוני יש תוקף ארוך בשנתיים מהטריומף.

2. על איזה בוסטר מדובר בסימפוני- בוסטר גב או רק ההגבהה (שלמיטב ידיעתי עולה ממש מעט ואז אין בעיה לרכוש אותו בנפרד)?

הסימפוני נשאר כבוסטר גב, אין בעיה לרכוש בנפרד בוסטר כזה.

3. מה היית ממליץ לקנות כשיש פער של שנה בין ילדים?
    אשמח לקצת סדר...

לדעתי הטריומף עדיף ולא צריך לעשות שיקולים עתידיים. הוא זול יותר, קיבל דירוג בטיחותי טוב יותר וכמו שציינת תמיד אפשר לרכוש בוסטר בעתיד.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו