עגלת תינוק

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלת תינוק
    אני
    08/12/2014

שלום קובי,
    אני בהריון ראשון חודש שביעי ומתחילים לחשוב על עגלה.. יש לנו שתי אפשרויות:
    הראשונה היא לקחת מחברה עגלת ברווי אובו בת שנה לתקופת האמבטיה (לא הייתי בוחרת בה ליותר מזה שכן היא גדולה וכבדה והאוטו שלנו קטן) ו כ חרי ארבעה חודשים לקנות טיולון שווה כמו מקלארן... האופציה השניה היא לקנות בעצמינו עגלה משולבת.
    יש לי שתי שאלות: האם סביר להעביר תינוק קטן בן ארבעה חודשים לטיולון חשוף כמו מקלארן? מה לדעתך האופציה הטובה? הורים רבים אומרים לנו שמהרד מאוד העדיפו לעבור לטיולון קטן וקומפקטי ולכן העגלות המשולבות הן בזבוז.
    ואם נחליט על עגלה משולבת? על מה אתה ממליץ? התקציב הוא בערך בטווח המחירים של בייבי ג'וגר שעליה אני מתלבטת כי מצד אחד היא נורא נפוצה וכנראה לא רעה אך מצד שני יש לה כמה חסרונות מעצבנים.

אין לנו נסיון עם עגלות, ילד ראשון ולכן נשמח ללמוד ממומחים (:
    אשמח לחוות דעתך!
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלת תינוק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עגלת תינוק - תגובה

קובי סופר
    08/12/2014

שלום,

המעבר לטיולון יכול להיות בכל גיל מכיוון שיש הרבה כאלו שמתאימים מגיל לידה.
    אם המעבר לטיולון יהיה בחודשי האביב/קיץ אז בכלל אין מה לחשוש. הברווי עגלה מעולה בעיקר בגלל האמבטיה שלה שהיא ענקית ומרווחת ובכיף אפשר למשוך איתה חצי שנה. החיסרון שלה הוא הטיולון וזו בכלל לא הבעיה שלך.
    הייתי הולך על האופציה הראשונה ומשקיע בטיולון שווה מכיוון שהטיולון הוא זה שישרת אותך רוב הזמן.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה! שאלה נוספת..

אני
    08/12/2014

אני רואה שאתה מרבה לכתוב על זה שחשוב שהטיולון יוכל לפנות לכיוון ההורה.
    בהנחה שבגיל חצי שנה נעבור לטיולון, לא נוכל להושיב אותו עם הכיוון אלינו ( למיטב ידיעתי הטיולונים תמיד פונים קדימנ. תקן אותי אם אני טועה)... בנוסף ראיתי שאתה כותב שהטיולונים של העגלות המשולבןת קצת יותר מפנקים לתינוק, האם אין מקום להתחשב גם בזה?

ואם נחליט בכל זאת לקנות עגלה משולבת. תוכל להמליץ לי על עגלה בטווח המחירים של בייבי ג'וגר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה! שאלה נוספת.. - תגובה

קובי סופר
    09/12/2014

שלום,

אני מאוד בעד שהטיולון יהיה מול ההורה, יש לכך המון פלוסים. הבעיה שאת לא תקבלי מוצר פרקטי כמו שאת דורשת, לכן תאלצי להחליט על מה את מוכנה לוותר, פרקטיות או שהתינוק יפנה לכיוון הנסיעה. במחירים של הבייבי ג'וגר אני ממליץ על ג'ואי כרום, מאמאס אנד פאפאס סולה ונבינגטון קדט שקצת יקרה יותר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה על עודף השאלות

אני
    09/12/2014

ותודה על המענה האדיב!

מדוע לא אקבל מוצר פרקטי? האם אתה חושב שאם אקנה את אחת העגלות שהמלצת עליהן, התוצאה תהיה פחות פרקטית מהאמבטית ברווי מהחברה פלוס טיולון לאחר מכן?

או במילים אחרות, אמבטיה של ברווי ולאחר חמישה חודשים טיולון טוב כמו מקלארן נשמעים לך כעסקה טוב יותר מג'ואי כרום לדוגמא?
    כמובן שאם נקנה עגלה במחיר סביר כמו הג'ואי, נוכל לאחר שנה לקנות גם טיולון...

המון תודה! תבורך (:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה על עודף השאלות - תגובה

קובי סופר
    09/12/2014

שלום,

הברווי מסורבלת יותר מהעגלות שהזכרתי, מה שכן יש לה אמבטיה ענקית ולתינוק היא תהיה נוחה. אני משווה את העגלות שהמלצתי לטיולונים כדוגמאת המקלרארן, צ'יקו וכו'.
    בהשוואה אליהם הג'ואי לדוגמא כבדה יותר והקיפול גדול יותר ויכול להיות שבעתיד אתם תחליטו לרכוש טיולון פשוט. אני תמיד בעד שהתינוק ישב מול ההורה גם לאחר שלב האמבטיה, לפחות עד גיל שנה. אני חושב שבשני המקרים יש פלוס ענק לעומת חסרון ענק ואת צריכה להחליט מה חשוב לך יותר. אני אישית תמיד בעד הדו כיווניות, אם הפרקטיות של המשקל וגודל הקיפול אפשר להסתדר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו