טיולון מומלץ מגיל לידה- יש חיה כזו?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• טיולון מומלץ מגיל לידה- יש חיה כזו?
    KeepSmile
    08/12/2014

שלום רב,
    אנחנו מחפשים טיולון שיכול להתאים מגיל לידה.
    בגדול הפרמטרים שחשובים לנו, קיפול נוח וקומפקטי, משקל, עבירות ולבסוף מחיר, מחפשים משהו שיתאים מגיל לידה שלא נצטרך להחליף ושלא יתפוס הרבה מקום בבית.
    תודה מראש,
    קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיולון מומלץ מגיל לידה- יש חיה כזו? - תגובה

קובי סופר
    08/12/2014

שלום קרן,

אני ממליץ על ביבה טאי טאי, יש לה שכיבה ישרה, היא קלה מאוד, מתקפלת די קטן, נוחה להליכה ויש לה סל ענק. במידת הצורך ניתן גם להוסיף לה אמבטיה וגם לחבר עליה סל קל.
    מחירה די סביר והיא נותנת תמורה מצוינת למחיר.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ארחיב טיפה

קרן
    08/12/2014

בעקרון יש לנו בבית עגלת בבה קונפורוט סטריטי אך אנחנו מעוניינים להחליפה.
    אני עומדת ללדת בע״ה בעוד כ-4 חודשים. וחשבנו לנצל את האמבטיה של הסטריטי בשלב ראשון ואח״כ לעבור לטיולון אישית חשבתי על ציק׳ו לייט וואי. הייתי רוצה לשמוע את חוות דעתך עליו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ארחיב טיפה - תגובה

קובי סופר
    08/12/2014

שלום קרן,

אם השימוש יהיה מגיל 4 חודשים אז הלייטוואי הוא טיולון מצוין, יש לא שכיבה מלאה, הוא קל, מתקפל בקלות ומאוד קומפקטי, אני ממליץ על הגרסא היקרה יותר שנקראת לייטוואי USA שבה הגגון משופר, היא סגורה יותר, יש מתקן לכוס, ידית נשיאה וכיסוי רגליים נגד החלקה.
    בסגנון שלה אני ממליץ לבדוק גם את הג'ואי בריסק דלוקס אשר יותר רחבה, נוחה יותר לנסיעה ולקיפול ויש לה פגוש, החיסרון שהיא כבדה יותר בקילו.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיולון מגיל לידה

רחלי
    09/12/2014

היי,

אני מתלבטת בלי הפסקה בנושא העגלה, ועכשיו בוחנת אופציה של טיולון מגיל לידה.
    אני בעצם מוותרת על אמבטיה וטיולון מסתובב אבל מרוויחה טיולון איכותי יותר (תקן אותי אם אני טועה) ועגלה קלה יותר לקיפול ותנועה.

נתקלתי בג'ואי בריסקד דלוקס וראיתי שהזכרת את הטיולון הזה גם בתגובה מעלה.
    הזכרת גם את הלייטוואי usa שאחרי קצת בדיקות ראיתי שניתן להוסיף לו גם פגוש, שזה חשוב לי.

האם יש המלצה לך ברורה בין השניים?
    האם ניתן לראות את שני הדגמים בחנות בפתח תקווה?
    האם בשני הדגמים ניתן להוסיף שק שינה לחודשים הראשונים?
    האם בהקשר של טיולון מגיל לידה היית ממליץ על טיולונים אחרים?
    האם כדאי לחזור לרעיון של עגלות משולבת בסגנון הג'ואי כרום?

תודה,
    רחלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיולון מגיל לידה - תגובה

קובי סופר
    10/12/2014

שלום רחלי,

אני לא הייתי מוותר על אמבטיה, בטח שלא בלידת חורף. אם בכל זאת את הולכת על טיולונים מגיל לידה הייתי ממליץ בחום על הטאי טאי של ביבה.

אם תלכי על האופציה הקלאסית (טיולון שמתקפל למטריה) אז בהחלט הצ'יקו או הג'ואי מומלצות.

האם יש המלצה לך ברורה בין השניים?

לא. שתיהן מעולות וצריך להתנסות עם כל אחד מהם ולהחליט

האם ניתן לראות את שני הדגמים בחנות בפתח תקווה?

כן. שתיהם מוצגים ואפשר לראות ולהתנוסת עם כל אחד מהם.

האם בשני הדגמים ניתן להוסיף שק שינה לחודשים הראשונים?

כן. יש שקי שינה אוניברסלים שמתאימים ל- 2 הטיולונים.

האם בהקשר של טיולון מגיל לידה היית ממליץ על טיולונים אחרים?

כן. על ביבה טאי טאי, היא מתקפלת טיפה יותר גדול אבל נוחה יותר להליכה, רחבה יותר, יש לה סל ענק, יהיה ניתן לצרף סל קל או אמבטיה למקרה שתתחרטי ובכל זאת תרצי

האם כדאי לחזור לרעיון של עגלות משולבת בסגנון הג'ואי כרום?

אני ממליץ יותר אבל צריך לקחת בחשבון שיש סיכוי שבסוף תרכשי גם לייטוואי או בריסק בנוסף לעגלה.

על האורבן אני פחות ממליץ, הטיולון שלה לא נשכב למצב ישר, צריך לפרק אותו לפני הקיפול והיא עולה כמו הכרום שלדעתי עדיפה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו