מושב בטיחות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מושב בטיחות
    לירון
    11/12/2014

היי קובי

בענין בחירת מושב בטיחות
    ילדי בן 5 חודשים שוקל באזור ה7.5 קג
    יש לנו סל קל של פג ורכשנו גן את בסיס האיזופיקס , יש לנו 2 רכבים, ברכב שלי אין עיגון איזופיקס.

אנחנו מחפשים מושב בטיחות (נראה לי שמגיל לידה כדי שישמש גם לילדים הבאים בעזרת השם, או שישנה עדיפות להפריד בין שימוש של סלקל למושב בטיחות) והתבלבלנו עם כל הדגמים והאפשרויות
    מה מומלץ היום ?
    האם יש מושב בטיחות של פג שמתחבר לאיזופיקס שלהם? והאם הוא מומלץ

עזרתך נחוצה ! :)
    תודה
    לירון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מושב בטיחות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מושב בטיחות - תגובה

קובי סופר
    11/12/2014

שלום לירון,

אני לא ממליץ על המושב של פג מכיוון שהוא עד משקלים נמוכים ופונה לכיוון הנסיעה בלבד, כלומר מגיל שנה.
    יש להם מושב אחר שמתאים לצרכים שלכם. אך במושב זה אין כל שימוש בבסיס הקיים אצלכם.

בכל אופן אני הכי ממליץ על הצ'יקו נקסטפיט, המושב דורג כמושב המומלץ ביותר לרכישה ע"י גוף הצרכנות המוביל בארה"ב. הסיבות העיקריות היו בטיחות גבוהה ונוחות מעולה לתינוק, מכיוון שיש לו 9 מצבי שכיבה שונים כאשר הוא נגד כיוון הנסיעה הוא מגיע לזווית שכיבה כמעט זהה לסל קל. מכיוון שאתם עוברים בשלב די מוקדם זו ההמלצה שלי.
    גם אוונפלו מומלצים, טריומף או סימפוני שזו כבר סדרת כסאות שהופכים לבוסטר בעתיד. זווית השכיבה שלהם פחות טובה ואני יותר ממליץ עליהם מגיל 7 חודשים בממוצע.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך התייעצות

לירון
    11/12/2014

היי קובי

האם הדגמים שציינת נמצאים בסניף בפתח תקוה אצלכם ?

והאם ניתן לחבר לרכב בו אין איזופיקס גם אם במידה וקיים לכיסא הבטיחות עיגון עם איזופיקס ? והאם זה נכון לכת מושבי הבטיחות ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך התייעצות - תגובה

קובי סופר
    14/12/2014

שלום לירון,

הדגמים מוצגים בפ"ת. את כולם ניתן לחבר גם עם חגורת בטיחות.
    האם זה נכון ללכת על מושב בטיחות? לדעתי אין כל בעיה בגיל הזה לעבור, בכל מקרה זהו מוצר שצריך לרכוש בשלב כזה או אחר, יתכן גם שלתינוק יהיה נח יותר מאשר בסל קל צפוף, בעיקר בחורף כשהביגוד עבה, לכן זהו מעשה נבון.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוונפלו סימפוני

לירון
    22/12/2014

היי

לגבי אוונפלו :
    1) מה ההבדל בין סימפוני לטריומך
    2) מה יותר מימלץ מביניהם
    3) מה בדגם הכי חדיש מכל אחד מהם(שם ספציפי בבקשה )
    4) סימפוני e3 מה ההבדל בין כל הדגמים יש איזה 6...

תודה !!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוונפלו סימפוני - תגובה

קובי סופר
    23/12/2014

שלום לירון,

סימפוני הוא מושב בטיחות שבעתיד יוכל לשמש גם כבוסטר (מושב הגבהה) ויחסוך כמה עשרות שקלים ברכישת אחד כזה. הטריומף הוא מושב אשר מתאים עד משקל 30 ק"ג עם הרצועות ולכן יהיה צורך ברכישת בוסטר. הטריומף קיבל דירוג בטיחותי יותר גבוהה מהסימפוני.
    הסימפוני יותר חדיש.
    בגרסאות הE3 אין הבדל בבטיחות והכל ההבדל הוא ברמות הגימור כמו מתקנים לכוסות, תופסנים לרצועות שלא יהיו מתחת לגוף התינוק ויש גם את הפלטינום שלו יש בד מיוחד שלא מתחמם מחום השמש או מחום גופו של התינוק ובכך מצמצם או מונע הזעה.
    גם לטריומף יש גרסאת פלטינום.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה

לירון
    02/01/2015

היי קובי

רכשנו את הכיסא סימפוני e3 קונקורד, בארגז מצורפות 2 חוברות ומצוין עליהן את דגם הכיסא , אני רוצה לוודא שזה באמת הכיסא , כי השם שעל החוברת שונה...
    תודה
    לירון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה - תגובה

קובי סופר
    04/01/2015

שלום,

על פניו נראה שכן, תמונה של המוצר עצמו יותר תעזור לי. מכיוון שלסימפוני יש ליין רחב אז באוונפלו ובד"ר בייבי משתמשים בחוברת אחת כללית לכל הדגמים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצורפת תמונה של הכיסא, ותודה!

לירון
    04/01/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצורפת תמונה של הכיסא, ותודה! - תגובה

קובי סופר
    04/01/2015

שלום לירון,

אכן זהו דגם הקונקורד. כל הכבוד על הזריזות ;)

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התקנת הכיסא בצורה נכונה

לירון
    09/01/2015

היי קובי

שמנו את הכיסא ברכב באמצעות חיבור האיזופיקס , מצורפת תמונה של הכיסא עם רצועות הרתמה שצריכות להיות מעל כתפי הילד, לפי ההסבר בחוברת החלק האדום שעל הרצועות צריך להיות מעל כתפי הילד(מצורפת תמונה מהמדריך) אני לא מבינה איך עושים זאת , משכתי את הרצועה לאורך המקסימלי (נראה לי ) אבל עדין החלק האדום כאשר שמים את התינוק נמצא בחלק של הגב ולא מגיע לכתף בשום דרך שניסנו, מצות גם תמונה של הכיסא עם הרצועות ...

אם תוכל , עזרתך נחוצה
    שבת שלום !
    לירון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התמונה השניה מהמדריך

לירון
    09/01/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התקנת הכיסא בצורה נכונה - תגובה

קובי סופר
    11/01/2015

שלום לירון,

כדי להעלות את הרצועות יש להרחיבן למצב מקסימלי ואז לאחוז ב- 2 התופסנים האדומים, לאחר מכן יש למשוך את הרצועות כלפי מעלה. במידה והגעת למקסימום ניתן להעלות את משענת הראש למעלה ע"י לחיצה בלחצן שממוקם בקצה העליון של המשענת, לאחר שתעלו את המשענת תוכלו להעלות את הרצועות עוד יותר גבוהה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו