היי קובי רציתי לדעת האם יש חדש

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• היי קובי רציתי לדעת האם יש חדש
    אני
    14/12/2014

לגבי הארמדילו פליפ? לגבי תאריך מדויק בו היא תגיע לחנות? והאם תהיה עגלה בתצוגה לפני כן?אני מעוניינת לבוא לראות אותה ב25 לחודש (מעדיפה ב21 אבל הבנתי שהסיכוי שיהיה אותה בחנות עד אז קטן)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי קובי רציתי לדעת האם יש חדש - תגובה

קובי סופר
    14/12/2014

שלום,

לצערי אין חדש. לפי היבואן המשלוח הגיע אך מעוכב במכס, יתכן ויועכב להרבה זמן. במשלוח העגלות הגיעו 20 בובות הדגמה, ע"פ החוק המשלוח לא יכול להתשחרר וגם אם כן לא יכול להימכר מכיוון לאותן בובות אין אישור מכון התקנים. אפילו שהן אינן מיועדות למכירה אלו חוקי המכס ולכן עד שהבובות יקבלו אישור המשלוח יקבל אישור וזה יכול לקחת קצת זמן. היבואן מנסה לפתור את הבעיה במהירות אך אין לי צפי בשלב זה לתת.
    מכיוון שאין צפי גם לא תגיע עגלת דוגמא. ברגע שנקבל נעדכן בדף הפייסבוק של בייבי קלאב.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה בקשר לארמדילו פיליפ

לולה
    19/12/2014

שלום,
    רציתי לדעת אם לארמדילו פיליפ יש אמבטיה?
    או שזה טיולון נטו?
    אם רק טיולון, מגיל 0?
    מומלץ?
    ידוע מה יהיה טווח המחירים של הארמדילו פיליפ בארץ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה בקשר לארמדילו פיליפ - תגובה

קובי סופר
    21/12/2014

שלום לולה,

לארמדילו פליפ יש אמבטיה. גם בתור טיולון היא מתאימה מגיל לידה. המחיר לא סגור ויהיה סביב ה- 3000 ש"ח לטיולון + אמבטיה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו