שאלות על ארמדילו פליפ

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• שאלות על ארמדילו פליפ
    מיכל
    17/12/2014

קובי שלום,
    שאלתי פה כבר לפני איזה חודש ואנחנו עדיין מתלבטים, ייאוש ממש!

ההתלבטות שלנו היתה בין סולה לבין נבינגטון.
    עכשיו מרוב יאוש אנחנו כבר חושבים לנסות לראות את הפליפ..

האם אתה יודע אם היא תהיה עם ידית ספוג כמו של הסולה? או שיהיה לה משהו יותר טוב? כי בשבילי הידית הזאת היא פסילה ממש.. עושה לי גירודים!
    אם אתה יודע על כיסוי מוצלח לידית שהוא דמוי עור ונראה יפה אשמח גם לשמוע.

ובקשר לסולה והנבינגטון -

* מי משתיהן מתקפלת יותר קטן? בחנות שבה הלכנו לראות הכל היה נראה גדול ומגושם.. לנבינגטון היה יתרון שהשלדה מתקפלת יחסית קטן, אבל הקיפול עם הטיולון מסובך יותר, היא מרגישה כבדה (מאד!), והיה נראה שהיא לא ננעלת בקיפול, מה שמעצבן ביותר כשצריך להרים לבגאז'!
    האם היא לא ננעלת או שפשוט בחנות לא ידעו להראות לנו? או שיש נעילה והיא לא אוטומטית?

* הסולה ממש יותר קלה או שזה רק קילו ולא משמעותי?

* כמה קלה יותר תהיה הארמדילו פליפ?

ויש סיכוי שנוכל להשיג אותה בשבועיים שלוש הקרובים? אנחנו כבר בסוף הזמן! לחוצים..

המון תודה לך!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות על ארמדילו פליפ

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות על ארמדילו פליפ - תגובה

קובי סופר
    18/12/2014

שלום מיכל,

לגבי הארמדילו פליפ, לצערי כרגע אין חדשות טובות. גם יש שביתה במכס שמעכבת ובנוסף
    במשלוח העגלות הגיעו 20 בובות הדגמה, ע"פ החוק המשלוח לא יכול להתשחרר וגם אם כן לא יכול להימכר מכיוון שלאותן בובות אין אישור מכון התקנים. אפילו שהן אינן מיועדות למכירה אלו חוקי המכס ולכן עד שהבובות יקבלו אישור המשלוח יקבל אישור וזה יכול לקחת קצת זמן. היבואן מנסה לפתור את הבעיה במהירות אך אין לי צפי בשלב זה לתת.
    מכיוון שאין צפי גם לא תגיע עגלת דוגמא. ברגע שנקבל את העגלות נעדכן בדף הפייסבוק של בייבי קלאב.

לגבי נבינגטון מול סולה, הנבינטגון יותר מפנקת אך כפי שציינת היא יותר כבדה בקילו וחצי, הקיפול עם הטיולון קצת גדול ומסורבל ואני ממליץ לפרקו לפני הקיפול. הסולה יותר קטנה בקיפול ויותר קלה, לכן לפי מה שתיארת אני ממליץ עליה יותר. הפליפ כמו הסולה תגיע עם ידית ספוג, ניתן לרכוש מוצר שנקרא סיטי גריפס אשר עוטף את הידיות, הוא שומר על הספוג מקרעים ולהורה יותר נעים לאחוז בידית.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה קובי!

מיכל
    25/12/2014

מבאס עם הארמדילו פליפ.
    אם כבר, אז עוד שאלה לגבי הנבינגטון:
    האם יש לה נעילה כשהיא מתקפלת?
    ניסינו פעם שנייה וזה היה סביר, אבל אם היא לא ננעלת אז זה פשוט הזוי, אי אפשר להרים לבגאז' ככה. בחנות לא ידעו אם יש נעילה אבל אני לא סומכת עליהם.
    ידוע לך?

בינתיים עוד לא החלטנו בינה לבין הסולה.. קשה לי גם עם זה שהג'ינס כנראה מתלכלך יותר, בנוסף לזה שצריך לקנות סיטי גריפס.

עוד שאלה לא קשורה:
    קיבלנו מהמשפחה כסא בטיחות צ'יקו קייפיט 30.
    1) חשבתי שהבסיס שלה מתחבר גם עם חגורה וגם עם איזופיקס, ובינתיים נראה לנו שרק עם חגורה. פספסנו משהו? אולי זה דגם ישן?
    2) האם אפשר לקנות רק את הריפוד לתינוק קטן (כרית תחתונה וריפוד ראש) בנפרד? אם כן כמה יעלה?

רוב תודות!! טוב שיש את מי לשאול!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!

מיכל
    30/12/2014

בקשר לסלקל - אכן פספסנו.. יש לבסיס עיגון Latch.
    באמת רצוי להוריד את המנואל מהאינטרנט לפני שמתחילים לשחק.. :-)

אני מבינה שאין חדש עם הפליפ..
    המון תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד שאלה בעצם..

מיכל
    30/12/2014

מה היתרונות של האורבו על הסולה?
    אמנם היא עולה ממש יותר אבל אם היא קלה יותר ויש לה עוד יתרונות זה משמעותי.
    כמובן, יש את מה שכבר ראינו - שלדת כרום וידיות דמוי עור וכו'. זה לא נקרא משמעותי בעיני..

והאם הגלגלים הקטנים לא מפריעים במדרגות?

אני מניחה שמה שיש הים בחנויות זה האורבו 2 החדשה, נכון?
    המון תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד שאלה בעצם.. - תגובה

קובי סופר
    30/12/2014

שלום מיכל,

האורבו 2 מעוצבת ויוקרתית מהסולה 2.
    היא קלה יותר בחצי קילו. רוחב הגלגלים האחוריים שלה צר ב-5 ס״מ לעומת הסולה, יהיה יתרון במעברים צרים ובקיפול לרכב.
    מצד שני הסולה יותר נוחה ונעימה להליכה בגלל הגלגלים ולדעתי זה עולה על כל היתרונות הקלים של האורבו. כמובן שגם במחיר הפער משמעותי ביותר ולדעתי לא מוצדק.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, חסכת לנו את ההתלבטות הזאת..!

מיכל
    31/12/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו