מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- אוונפלו סקיור קיד פלטינוםאני22/12/2014
בשעה טובה רכשנו את הכיסא - קודם כל המון תודה לך קובי!!!
על העזרה הרבה ובעיקר הסבלנות!
האמת שלא ראינו את הגרקו, פשוט כי לא מצאנו וכבר היינו עייפים ובתכלס ההבדל ממה שאני מבינה לא מאוד משמעותי...
ניסינו לחבר את הכיסא ובכלל לא שמנו לב (רק אחכ) שבמושב האחורי מאחורי הנהג רשום איזופיקס ובמושב השני רשום LATCH
זה אומר שאת הכיסא ניתן לחבר רק באיזופיקס? מה ההבדל בין שני החיבורים?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד דבר
אני22/12/2014האיזופיקס ש"דחפנו" בין המושב שיתפס בלולאות - יש לו לחצן אדום שאמור לתפוס את הפתח האדום בחלק שנתפס בלולאה. מישומה הלחצן האדום נשאר לחוץ ואזס הפתח נשאר פתוח. יצאתי מנק הנחה שזה נסגר כשהוא נפגש עם הלולאה בתוך המושב. מקווה שהצלחתי להסביר.
בקיצור זה נשאר עדין פתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אוונפלו סקיור קיד פלטינום - תגובה
קובי סופר22/12/2014שלום,
הLATCH היא שיטת העגינה האמריקאית. הISOFIX היא השיטה האירופאית. שתי השיטות מתחברות לעיגון שנקרא איזופיקס אצלך ברכב. ההבדל הוא שבאיזופיקס החיבור הוא בעזרת זרועות ברזל ובLATCH זה בעזרת רצועות המדמות חגורת בטיחות. עיגון הLATCH חכם יותר מכיוון שהוא מאפשר להתקין בקלות את המושב בכל רכב.
לגבי הכפתור האדום, אתם אמורים לשמוע קליק לאחר שהעיגון נתפס בעוגן של הרכב. הכפתור האדום לא צריך להיות לחוץ. אם הוא לחוץ המושב לא נעגן עד הסוף ויכול להתנתק כשמופעל כח.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדבר נוסף
אני22/12/2014אז למעשה מדובר בשני חיבורים שונים באותו רכב, יכול להיות?
מה שאומר שאת האוונפלו אני חייבת להתקין במושב מסויים ולא לבחור.
רק לוודא שאני לא טועה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
דבר נוסף - תגובה
קובי סופר23/12/2014שלום,
החיבורים זהים בכל הרכבים ובכל המושבים בהם יש עיגון איזופיקס. ניתן להתקין את המושב היכן שתרצו. כמובן במושב שאין בו עיגון איזופיקס עדיין תוכלו לחגור את המושב עם חגורת בטיחות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכיסוי
אני25/12/2014היי קובי!
ידוע לך אם יש כיסוי כלשהו לשמור על הכיסא מפני מאכלים של ילדים ושאר ליכלוכים?
ואם אין משהו ייעודי לזה, יש לך המלצה על כיסוי למושב עגלה שיכול להתאים בגודל?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כיסוי - תגובה
קובי סופר26/12/2014שלום,
יש כיסוי אונברסלי שמתאים גם לסקיור. זה של חברה בשם יומבה והוא מכסה את כל המושב, קל להסירו לכביסה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)