אוונפלו סקיור קיד פלטינום

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• אוונפלו סקיור קיד פלטינום
    אני
    22/12/2014

בשעה טובה רכשנו את הכיסא - קודם כל המון תודה לך קובי!!!
    על העזרה הרבה ובעיקר הסבלנות!
    האמת שלא ראינו את הגרקו, פשוט כי לא מצאנו וכבר היינו עייפים ובתכלס ההבדל ממה שאני מבינה לא מאוד משמעותי...
    ניסינו לחבר את הכיסא ובכלל לא שמנו לב (רק אחכ) שבמושב האחורי מאחורי הנהג רשום איזופיקס ובמושב השני רשום LATCH
    זה אומר שאת הכיסא ניתן לחבר רק באיזופיקס? מה ההבדל בין שני החיבורים?
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עוד דבר

אני
    22/12/2014

האיזופיקס ש"דחפנו" בין המושב שיתפס בלולאות - יש לו לחצן אדום שאמור לתפוס את הפתח האדום בחלק שנתפס בלולאה. מישומה הלחצן האדום נשאר לחוץ ואזס הפתח נשאר פתוח. יצאתי מנק הנחה שזה נסגר כשהוא נפגש עם הלולאה בתוך המושב. מקווה שהצלחתי להסביר.
    בקיצור זה נשאר עדין פתוח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוונפלו סקיור קיד פלטינום - תגובה

קובי סופר
    22/12/2014

שלום,

הLATCH היא שיטת העגינה האמריקאית. הISOFIX היא השיטה האירופאית. שתי השיטות מתחברות לעיגון שנקרא איזופיקס אצלך ברכב. ההבדל הוא שבאיזופיקס החיבור הוא בעזרת זרועות ברזל ובLATCH זה בעזרת רצועות המדמות חגורת בטיחות. עיגון הLATCH חכם יותר מכיוון שהוא מאפשר להתקין בקלות את המושב בכל רכב.

לגבי הכפתור האדום, אתם אמורים לשמוע קליק לאחר שהעיגון נתפס בעוגן של הרכב. הכפתור האדום לא צריך להיות לחוץ. אם הוא לחוץ המושב לא נעגן עד הסוף ויכול להתנתק כשמופעל כח.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דבר נוסף

אני
    22/12/2014

אז למעשה מדובר בשני חיבורים שונים באותו רכב, יכול להיות?
    מה שאומר שאת האוונפלו אני חייבת להתקין במושב מסויים ולא לבחור.
    רק לוודא שאני לא טועה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דבר נוסף - תגובה

קובי סופר
    23/12/2014

שלום,

החיבורים זהים בכל הרכבים ובכל המושבים בהם יש עיגון איזופיקס. ניתן להתקין את המושב היכן שתרצו. כמובן במושב שאין בו עיגון איזופיקס עדיין תוכלו לחגור את המושב עם חגורת בטיחות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיסוי

אני
    25/12/2014

היי קובי!
    ידוע לך אם יש כיסוי כלשהו לשמור על הכיסא מפני מאכלים של ילדים ושאר ליכלוכים?
    ואם אין משהו ייעודי לזה, יש לך המלצה על כיסוי למושב עגלה שיכול להתאים בגודל?
    תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיסוי - תגובה

קובי סופר
    26/12/2014

שלום,

יש כיסוי אונברסלי שמתאים גם לסקיור. זה של חברה בשם יומבה והוא מכסה את כל המושב, קל להסירו לכביסה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו