מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלות לא בשכיבה מלאהאני22/12/2014
כמו למשל הבוגבו קמיליון - אתמול אמר לי מוכר בחנות משהו שהיה נשמע הגיוני - כאשר מסיעים תינוק עם גב ישר זה דופק יותר את הגב מאשר אם יש הגב מעוגל.
אני תמיד התנגדתי לעגלות כאלו, גם בעגלה הראשונה.
אבל... אם אני מוכנה לזווית הזו יש לי יותר אופציות. זה היה נשמע לי הגיוני כי ככה למעשה תינוק יושב ברכב - בזווית.
מה דעתך?
אנחנו פשוט מחפשים עגלה עם ידית מאוד גבוהה. רצינו את הבי אבל היא לא מאוד גבוהה, יש יותר גבוהות ממנה. לא אוהבים פג ולא רוצים משהו כבד ומסורבל. אבל כן מושב דו"צ.
אין הגבלה לתקציב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עגלות לא בשכיבה מלאה - תגובה
קובי סופר22/12/2014שלום,
אני לא קונה דברים הגיוניים של מוכרים. מאז שיוצרה העגלה הראשונה (לפני יותר מ- 100 שנים) הגב היה ישר! לא נתקלתי באדם שנדפק לו הגב בגלל העגלה! זוית השכיבה הלא ישרה נכנסה רק לפני כעשור עם כניסת הבוגבו לשוק.
אני הולך על דרך הגיונית: בלילה את ישנה במיטה ישרה, מיטת התינוק ישרה. הזוית הישרה מאפשרת לתינוק להתגלגל בעגלה בנוחות, לשכב על הבטן ולישון בעגלה במידה ויצאת לכמה שעות מהבית.
לא מזמן נשאלתי כאן לגבי טיולון לגיל 3 חודשים, השאלה נשאלה מכיוון שהתינוק לא התאים לאמבטיה בגלל גודלו ולא היה לו נח בטיולון שלא נשכב למצב שטוח. אני נתקל בהורים כאלו לעיתים קרובות. אז הם השקיעו בעגלה יקרה כדי לקנות טיולון יקר ואני לא חושב זו המטרה.
אם תשימי לב, אף יצרן טיולונים לא מייצר טיולון שהשכיבה שלו אינה ישרה, האם עצרת את עצמך לשאול מדוע? אני אענה, מכיוון שאף הורה שבא לקנות טיולון אחרי עגלה שבה השכיבה אינה ישרה לא יחזור על אותה טעות.
אני עדיין נשאר עם ההמלצות שלי שהן: פג פרגו בוק פלוס (הגובה סביר). הרטן רייסר ג'י טי (כבדה יותר מעגלה ממוצעת אבל זה בעיקר בגלל המושב הענקי שלה), אם היבואן של הרטן היה מביא את דגם הוי איי פי שלהם לארץ זו הייתה אופציה מושלמת בשבילך.
וכמובן הבי 3 שלדעתי אפשר לחיות בשלום עם הגובה שלה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)