Bee3

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• Bee3
    לולה
    24/12/2014

רציתי לדעת אם יש לכם את הבי3 (כולל האמבטיה) באפור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    Bee3

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• Bee3 - תגובה

קובי סופר
    25/12/2014

שלום לולה,

הBEE3 אזלה מהמלאי שלנו בכל הצבעים. המשלוח הבא צפוי להגיע במהלך ינואר, אם יהיה עיכוב אז הוא יגיע בפבואר.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

לולה
    28/12/2014

באתר של בוגבו ישראל, בייבי קלאב לא מופיעה כמשווק.
    עכשיו הם גם רושמים שלא תהיה אחריות ממי שיקנה ממקום שלא רשום שם.
    אשמח אם תבהיר את העניין הזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת - תגובה

קובי סופר
    29/12/2014

שלום לולה,

אני לא יודע מדוע, מה שכן אני יכול להבטיח לך שהמוצרים של בוגבו המוצגים אצלנו בחנות נרכשו דרך בוגבו ישראל. כל עגלה שיוצאת מבוגבו ישראל נסרקת על ידי ברקוד שמוצמד לאריזה, את הברקוד בוגבו מסירים ושומרים אצלהם. ברגע שלקוח רוכש עגלה אנו נותנים לו את תעודת האחריות של בוגבו ועל התעודה אנו מדביקים מדבקת ברקוד זהה לזו שנסרקה ע"י בוגבו ישראל, המדבקה הנוספת נמצאת בספר ההוראות. כל עגלה מכילה ברקודים שונים ככה שאי אפשר להדביק סתם מדבקות ברקוד או לזייף את המדבקות. ככה בוגבו ישראל יודעים שהעגלה א. נרכשה בבייבי קלאב ב. יצאה מהמחסן שלהם ולא יובאה ביבוא מקביל או חלילה חיקוי. מעולם לא היו לנו בעיות אחריות מול בוגבו ישראל.

בכל אופן כרגע אין לנו בי 3 במלאי ואני לא יודע לומר מתי נקבל משלוח נוסף. אני מעריך שבסוף ינואר או תחילת פבואר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על תשובתך.

לולה
    29/12/2014

נחכה שיחזור למלאי :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו