התלבטות ברכישת כסא בטיחות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות ברכישת כסא בטיחות
    מיכל
    29/12/2014

שלום

תינוק בן 9 חודשים, שוקל 9.5 קילו, כיום בסל קל של גרקו שנהיה לו צפוף מאוד, בעיקר עם בגדי החורף העבים.
    אנחנו צריכים לקנות 3 כיסאות לרכבים (לאמא, לאבא ולסבתא,כולם מסיעים את התינוק), היות שמדובר ב 3 אז זו הוצאה שיכולה להיות מאוד גבוהה.
    אני רואה שיש פערים עצומים במחירים, מקוסקו סנסרה שעולה 400-500 שח ועד לכסאות שעולים 1500 שח ויותר.

בטיחותית - על איזה כסאות היית ממליץ ? חשוב לי שיהיה כסא שיאפשר הסעה נגד הכיוון עד גיל שנתיים לפחות.
    תודה
    מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התלבטות ברכישת כסא בטיחות - תגובה

קובי סופר
    30/12/2014

שלום מיק,

כמו שציינת, הסנרה זו אופציה מעולה לכסא בטיחותי במחיר סביר, אני ממליץ עליו ככסא משני מכיוון שהוא פחות מפנק ובנסיעות ארוכות הוא יהיה פחות נח.
    אני ממליץ לרכבים שלכם על הטריומף של אוונפלו בגרסאת סנאגלי. מדובר בכסאות במחיר ביניים, לא זול אבל גם לא יקר. הם מספקים רמת בטיחות גבוהה ונוחות מופלאה.
    בכל המושבים שציינתי ניתן לחגור כנגד הכיוון עד גיל שנתיים. בטריומף ניתן לחגור עד 30 ק״ג עם הפנים לכיוון הנסיעה, הקוסקו עד 18 ק״ג.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ! האם לצ'יקו נקסטפיט יתרונ

מיכל
    31/12/2014

יתרונות ששווים את המחיר שלו שהוא כמעט כפול, לעומת הטריומף ?
    האם יש עוד כסאות בטווח מחיר של הטריומף פלוס מינוס ששווה לשקול ?

תודה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ! האם לצ'יקו נקסטפיט יתרונ - תגובה

קובי סופר
    01/01/2015

שלום מיק,

לנקסטיפ יש יתרון משמעותי במידה ואתם צריכים להשתמש בו מגיל מאוד צעיר (7 חודשים ומטה). יש לו 9 זוויות שכיבה/ישיבה ויש לזה יתרון עצום כתחליף לסל קל. מעבר לזה אני לא רואה הצדקה למחיר הכמעט כפול. הטריומף יותר בטיחותי ולא פחות מפנק. יש לציין שנקסטפיט צר לעומת הטריומף הרחב ואם תוסיפו עוד מושב בטיחות בעתיד אז יהיה קצת צפוף עם הטריומף.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז לרכב העיקרי טריומף. ולמישני ?

מיכל
    01/01/2015

לרכב שבו הילד נוסע הרבה פחות (פעם בשבוע שבועיים), עדיף הקוסקו סנסרה או האלפה אומגה ?
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז לרכב העיקרי טריומף. ולמישני ? - תגובה

קובי סופר
    02/01/2015

שלום מיק,

לדעתי הסנרה עדיף, הוא דורג בטיחותית יותר גבוהה, כמו כן הוא זול משמעותית לעומת האלפא אומגה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו