צ'יקו ליבינג או ג'ואי כרום - עזרה!

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• צ'יקו ליבינג או ג'ואי כרום - עזרה!
    הודיה
    05/01/2015

שלום קובי,
    אשמח לקבל את חוות דעתך לגבי 2 עגלות אלו. במחיר הן כמעט אותו דבר, שתיהן פרקטיות מבחינתנו. כמובן מבחינת נוחות לזו ולזו יש יתרונות וחסרונות.
    הגו'אי מתקפלת עם האמבטיה, הצ'יקו מתקפלת קיפול מטריה. למרות שתהליך הקיפול אצל שתיהן כמעט זהה. הבדים בצ'יקו נראים יותר איכותיים.
    מבחינת מראה הצ'יקו מצאה חן בעינינו יותר רק שהצבעים מוגבלים קצת.
    בכל אופן, יצאנו מבולבלים ונשמח לדעת מי מביניהן עדיפה...

אם ידוע לך על יתרונות/חסרונות לזו או לזו, נשמח לשמוע!
    תודה רבה וחורף בריא!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עוד דבר -

הודיה
    05/01/2015

בעיקרון אנחנו עם רכב אבל חשוב לי גם שיהיה נוח ליסוע עם העגלה בתחבורה ציבורית.
    הצ'יקו מגיעה כחבילה מודולארית הכוללת אמבטיה, טיולון, סלקל, מתאם לרכב ותיק לעומת הג'ואי שמגיעה עם אמבטיה וטיולון בלבד אך עם הוספת המוצרים (כמו אלה הנלווים לצ'יקו) נגיע לאותו מחיר, אולי מעט יותר זול בג'ואי. (אך לא משמעותי)

תודה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד דבר - - תגובה

קובי סופר
    06/01/2015

שלום הודיה,

אני מבין את ההתלבטות. אני לא יכול להצביע לך על אחת מהן ולהמליץ מכיוון שהן עגלות שונות מאוד אחת מהשנייה. אני פשוט אציין בפנייך את היתרונות/חסרונות שלהן ואולי יהיה לך יותר קל להחליט.

יתרונות הצ'יקו כפי שציינת הם: הבדים (העגלה מיוצרת באיטליה), הקיפול הקטן ואיכות החומרים.
    מצד שני היא פחות נוחה להליכה, גם בגלל הגלגלים הקטנים וגם בגלל השלדה שמורכבת מהמון ניטים כדי שתוכל להתקפל למטריה, כמו כן סל החפצים קטן והגישה אליו לא נוחה. בנוסף בגלל קיפול המטריה אין תמיכה מלאה בגב הטיולון.

הג'ואי כפי שהבנת נוחה יותר להליכה, הסל ענק ונגיש ויש תמיכה מלאה לגב במושב הטיולון.
    מצד שני הקיפול גדול ובטח שלא נח בתחבורה ציבורית. הבדים בסיסיים אבל את זה ניתן לפתור ע"י הוספת מזרן עגלה איכותי. הסל קל של צ'יקו נחשב בטיחותי יותר מהג'ואי אך הוא פחות נח לשימוש ברכב עם הבסיס (הבסיס של הג'ואי נח יותר) כמו כן ניתן לחבר לג'ואי סל קל סייבקס שטיפה יותר יקר אבל הוא יותר נח ובטיחותי מהצ'יקו.

לסיכום: אם את תשתמשי באופן יום יומי בתחבורה ציבורית אז עדיף ללכת על הצ'יקו ולהתמודד עם החסרונות שלה. אם השימוש בתחבורה ציבורית הוא לעיתים רחוקות, עגלות כמו הג'ואי, סולה 2 וכו' עדיפות מכיוון שהיתרונות עולים על החסרונות המעטים שגם איתם אפשר לחיות בשלום.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו