שוב, התייעצות לגבי כסא בטיחות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• שוב, התייעצות לגבי כסא בטיחות
    עידן
    06/01/2015

הי קובי ותודה רבה על האתר המצויין. אגב, רכשנו בהמלצתך את הבוק פלוס ספורטיבו אנחנו מרוצים עד הגג. אני מפנה הרבה אנשים אליך מאז שנחשפתי. לשאלה-
    אחרי שקראתי שרשורים בנושא מושב בטיחות נשארו לי כמה שאלות. אני חושבת על האוונפלו טריומף, אבל ממה שהבנתי, אי אפשר לשנות את זוית הישיבה כשהמושב נגד כיוון הנסיעה. בעיני זה חיסרון אדיר! הרי אם הוא ישן ארצה שישכב, ואם הוא ער שישב! האם בנקסטפיסט אפשר? דבר שני האם האוונפלו רחב במידה ששני אנשים יכולים לשבת בנוחות מאחורה איתו? אוטו סטנדרטי. לא צר ולא רחב. סובארו אימפרזה אם אתה מכיר ;ׂ)
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שוב, התייעצות לגבי כסא בטיחות - תגובה

קובי סופר
    07/01/2015

שלום עידן,

גם בנקסטפיט לא ניתן לשנות זוית (להזכירך גם בסל קל לא ניתן ואני בטוח שהכל בסדר).
    בגלל שלא ניתן לשנות זוית מדובר במושבים יותר בטיחותיים, ככל שהמושב צמוד יותר לגב המושב של הרכב ככה במקרה של תאונה (חס וחלילה) המושב יזוז פחות ובכך יהיה יותר בטיחותי, מושבים שבהם ניתן לשנות יושבים יותר רחוק מגב המושב ומה שנצמד למושב הרכב הוא גם המושב הנוסף ולא המושב עצמו כמו במושבים אמריקאים. הזויות במושבים האמרקאים לא נועדו לנוחות התינוק אלא להתאמה מושלמת לרכב בכדי שהמושב יהיה יותר בטיחותי. לי אישית יש את הנקסטפיט ומעולם לא שינתי את המצב, המושב במצב ביניים וגם כשהתינוקת נרדמת המצב מספיק נח כדי שהראש לא ישמט, כמובן שכשהיא ערה הזוית מספיק נוחה לישיבה. האוונפלו רחב אבל גם הנקסטפיט שטיפה יותר צר יכול לגרום לצפיפות למי שישב באמצע, המושב האמצעי של הסובארו מאוד צר.

סה"כ אני ממליץ על הטריומף בגלל הבטיחות ועל הצ'יקו בגלל הנוחות, הבטיחות בצ'יקו עדיין ברמה גבוהה מאוד וקרובה לרמה של הטריומף.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו